Neler Yeni

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023’te Ay’a gideceğiz

Erikli Damacanası

80+ Bronze
Diyorum ki her sene dediğin doğalgaz daha yeni bulundu, cumhurbaşkanının da son dönemde petrol ile ilgili büyük bir açıklaması olmadı. Kaynak atsan ya?
Mesaj otomatik birleştirildi:

O para direkt ayrılan bütçe değilmiş.
1 yıl oldu nerede ?
5 yıl oldu ordan tuz bile çıkmadığına eminim

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,525
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
tamamda o altyapıyı kurmaya yeterli bir bütçemi ?

• Beğen
Reaksiyonlar: erny

Erikli Damacanası

80+ Bronze
Uzman değilim ama 38.000.000 TL yeterli gibi.
o parayla 1 tane fırlatm aistasyonu bile kuramazsın 5 milyon dolar falan ediyor çalışan maaşları belki çıkar
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyin göçünü engelleyemezsen çalışacak kişi bulamazsın

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
harcanacak parayi anakart+islemci fabrikasina verselerdi is imkani fazla olacakti. soruyorum kimin anakart islemci ile atacaksin o uzay aracini her seyi muhtemelen elon muska yaptirirlar. motoru biz yapiyoruz diyorlarda patent ve kontrol peki. suan gereksiz masraf olarak goruyorum. tek kullanimlik roketten cok kullanimli rokete geceli kac yil oldu ki hem.
bence bu kafayla bu ulke zor gelisir. devrim arabasi tekrar uretilmeli islemci + anakart firmasi acilmali gereksiz odemelerden vazgecilmeli.
gereksiz bir proje hic bir halta yaramiyacaktir resmen amerikan usagi olarak gidecek gelecektir bos masraf
1615719696149.png

Erikli Damacanası

80+ Bronze
harcanacak parayi anakart+islemci fabrikasina verselerdi is imkani fazla olacakti. soruyorum kimin anakart islemci ile atacaksin o uzay aracini her seyi muhtemelen elon muska yaptirirlar. motoru biz yapiyoruz diyorlarda patent ve kontrol peki. suan gereksiz masraf olarak goruyorum. tek kullanimlik roketten cok kullanimli rokete geceli kac yil oldu ki hem.
bence bu kafayla bu ulke zor gelisir. devrim arabasi tekrar uretilmeli islemci + anakart firmasi acilmali gereksiz odemelerden vazgecilmeli.
gereksiz bir proje hic bir halta yaramiyacaktir resmen amerikan usagi olarak gidecek gelecektir bos masraf
o parayı işlemci fabrikası kurmaya çalışsan yine olmaz ilk başta bunu tasaralayacak insan lazım ama hepsini iş imkanı olmadığı için yurtdışına kaptırdılar geri getirmek için vereceğin maaşların yüksek olması lazım ve bu bütçe onada yetmez

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
her sene ayrı ayrı sözler verildi yerine getirilmeyen sözler
ben yerli ve milli yolcu uçağını daha önce görmedim ?
MMU zaten yapılıyor. 2023'te hangardan çıkacak.

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
o parayı işlemci fabrikası kurmaya çalışsan yine olmaz ilk başta bunu tasaralayacak insan lazım ama hepsini iş imkanı olmadığı için yurtdışına kaptırdılar geri getirmek için vereceğin maaşların yüksek olması lazım ve bu bütçe onada yetmez
aya gitmenin getirisi yok. personel ve ekipmanlar yuksek fiyattan yurt disindan getirilecek. ariza durumunda tamir masrafi ne kadar çıkacak bir roket atmak ne kadara mal olacak. islemci yapmanin getirisi var savunma sanayiden tut iyi yaparsan telefon ve bilgisayarda bile kullanilabilir. arm herkese patent veriyordu urun gelisimi kesilmesin diye. windows 10x arm cikacak masaustu icin kullanabilirsin telefon icin kullanirsin. savunma sanayi vb icinde kullanirdin. 50nm bile uretsen zamanla 22nm 12nm ulasilir samsung bak 7nm gecti. geriden gelsende ulasma ihtimalin olur.yurt disindan astoronot ve muhendis getirecegine ayni parayi versin ulkesine donmek isteyen islemci uzerine calismis kisiler donsun

• Hahaha

Erikli Damacanası

80+ Bronze
aya gitmenin getirisi yok. personel ve ekipmanlar yuksek fiyattan yurt disindan getirilecek. ariza durumunda tamir masrafi ne kadar çıkacak bir roket atmak ne kadara mal olacak. islemci yapmanin getirisi var savunma sanayiden tut iyi yaparsan telefon ve bilgisayarda bile kullanilabilir. arm herkese patent veriyordu urun gelisimi kesilmesin diye. windows 10x arm cikacak masaustu icin kullanabilirsin telefon icin kullanirsin. savunma sanayi vb icinde kullanirdin. 50nm bile uretsen zamanla 22nm 12nm ulasilir samsung bak 7nm gecti. geriden gelsende ulasma ihtimalin olur.
ben zaten ona 1 şey demedim o bütçe ile olmaz dedim

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
1 yıl oldu nerede ?
5 yıl oldu ordan tuz bile çıkmadığına eminim
TP çıkarabildiğini çıkarıyor zaten. Devlet, aaa ham petrol diye vermiyor. İşletmeler TP'de.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,271
Üyeler
161,428
Son üye
valocu biri
Top Bottom