DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Yoksa
haydaaa adamlar durmuyorÖnde gelen bilgisayar ve donanım üreticilerinden Acer hacklendi:
"Bilgisayar korsanları50 milyon dolar fidye talep ediyor"
Bir grup hacker tarafından paylaşılan bu görsel ise önemli mali belgelerin ve e maillerin elinde olduğu düşünüüyor.
50milyon dolar ise bu konuda tarihin en büyük fidyelerinden biri.
Fotoğraf:
Alıntıyı görüntüle
BruhDün oldu?!
Press FÖnde gelen bilgisayar ve donanım üreticilerinden Acer hacklendi:
"Bilgisayar korsanları50 milyon dolar fidye talep ediyor"
Bir grup hacker tarafından paylaşılan bu görsel ise önemli mali belgelerin ve e maillerin elinde olduğu düşünüüyor.
50milyon dolar ise bu konuda tarihin en büyük fidyelerinden biri.
Fotoğraf:
Alıntıyı görüntüle
Az istemişler yine Ben olsam hisse isterdim. Sonra o hisseden yattığım yerden para kazanırdım. Bunlarda akıl yokCD projekt ilk başta herhangi bir fidye ödemesi yapmayacağını belirtti ama Acer'dan 50 milyon dolar istemek çok çok büyük bir şey.
Hisseyi kimin adına devredeceklerAz istemişler yine Ben olsam hisse isterdim. Sonra o hisseden yattığım yerden para kazanırdım. Bunlarda akıl yok
Press F13Press F
Ya hisseler gizli oluyor. ben hallederim sen devamını düşünme. Hackle sen sonra ben iletişime geçerimHisseyi kimin adına devredecekler
Tamamdır o iş bendeYa hisseler gizli oluyor. ben hallederim sen devamını düşünme. Hackle sen sonra ben iletişime geçerim
Adam mekanik center olmamak için böyle bir yönteme başvurmuş.Az istemişler yine Ben olsam hisse isterdim. Sonra o hisseden yattığım yerden para kazanırdım. Bunlarda akıl yok
Ne diycekler parayı boş benzinliğe bırakın biz almaya gelicezAdam mekanik center olmamak için böyle bir yönteme başvurmuş.