Arama sonuçları: *

1. mszeyrek

Dünya'da 103'üncü Sıradayız.

Benim paket 16 olmak TT bana 8 vermek bana taahhüt kilitlemek
  2. mszeyrek

Bazı Google Servislerindeki Erişim Sorunu!

Çok büyük bir mecra YouTube 20dk az değil ve 40dkyi geçti şimdi.
  3. mszeyrek

AMD 6000 serisi fiyat listesi (Dolar)

6800 daha performanslı bir kart 3070den farkettiyseniz %20 ye kadar 2080ti geçtiği yerler var (3070 = 2080ti)
  4. mszeyrek

Nvidia, GeForce RTX 3070’in Performans Sonuçlarını Yayınladı!

sold out crysisi içinde nasıl verdin.
  5. mszeyrek

Cyberpunk 2077 Ertelendi

Testerlar test etmeye yıllar öncesinden başlamış haziranda medyaya gidecek.
  6. mszeyrek

Cyberpunk 2077 Ertelendi

Çok farklı şeyler bunlar mesela enis kirazoğlu gibi adamlara gidecek bize ise 5 ay sonra gelecek 1592510882 Ben de şunu yedim yani :LOL::LOL: İşlemci: 8. nesil Intel i7 8700K / 3.7 GHz RAM: 16 GB Ekran kartı: GTX 1080 Ti Ekran kartı belleği: 4 GB VRAM İşletim sistemi: Windows 10 64-bit
  7. mszeyrek

Cyberpunk 2077 Ertelendi

1- Sistem gereksinimleri o kadar yüksek olmaz bu oyunu ps4 bile kaldırıyor 2- 25 haziran tarihi ile çıkış tarihi arası çok çok uzun çok saçma olmuş.
  8. mszeyrek

9.Nesil Konsolların İnanılmaz Gücü

Bi de gpular ayrı mı normalde eski nesil (aslında şimdiki nesil) konsollar amd apusu.
  9. mszeyrek

GALAX Yetmedi Anakart bile üretiyor !

Hof serisi en pahalı galax modelleridir zaten.
  10. mszeyrek

https://donanimarsivi.com/forum/konu/rx-5700xt-mi-yoksa-rtx-2060-supermi.63077/ İntel pentium bi kaç dkye gelir.
  11. mszeyrek

Google logolu hof 2080ti Sen sormadan: Hof=Hall of fame 1591562257 İnnonun twin x2 ve palitin duallarına güven olmaz onun dışında iyiler.
  12. mszeyrek

Galaxın bazı ürünleri gibi çin piyasasını hedef alan ucuz bir ürünü olabilir bence.
  13. mszeyrek

500tl olursa b450m s2h önermeye devam 400tl olursa a320den iyidir. 1591562015 Bir de daha üst model hof var onlar hiç yok türkiyede
  14. mszeyrek

Normal görüşlerim pek bir vrm mosfet soğutması yok o yüzden b450m s2hden iyi olacağını sanmıyorum galaxın rgb yazılımı nasıldır (ki büyük ihtimalle yok çünkü anakartın rgb girişi yok) tartışılır acaba iyi bir bios ara yüzü sunabilir mi. Mesela rgb girişi yok diye yazılım sunmadı ramlerin rgbsini...
  15. mszeyrek

Özür dilerim anakart yan duruyormuş. Şimdi utanmış hissettim.
  16. mszeyrek

Kule tipi fanlar hizzalaı olduğu için havayı egzoz fandan rahat atarlar ama burada öyle olmamış.
  17. mszeyrek

Kule tipinden bahsediyorum ben
  18. mszeyrek

Çok kötü berbat iğrenç ötesi. Cpu fan soketini gördünüz mü kule tipi soğutucu takarsanız egzoz fandan dışarı hava atamazsınız böyle bir tasarım hatası nasıl yapılır? Nasıl? Nasıl?
  19. mszeyrek

Nintendo Switch Üretimini Arttırıyor!

Oyunları ps4 oyunlarından bile pahalı.
Top Bottom