Neler Yeni

Nintendo Switch Üretimini Arttırıyor!

xyakpcnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yakupcan
Japonya merkezli oyun devi Nintendo dünya nüfusunun çok ama çok büyük bir kısmı Covid-19 sebebiyle evlerine kapanmışken, evde geçirilen zaman oyunlara olan ilginin artmasına neden olduğu vakitlerde şirket, Nintendo Switch üretimini artırmak adına tedarikçilerini alarma geçirdi.

IMG_20200422_161559.jpg

Evde geçirilen saatlerin oyun konsolları ve oyun satışlarına da olumlu etki yaptığını biliyoruz. Ancak son olarak Nintendo'dan gelen haberler, ilginin boyutlarının biraz daha ciddi olduğunu anlayabiliyoruz.

Bazı parça tedarikçilerinin Nisan - Haziran ayları arasında planlanandan yüzde 50 daha fazla sipariş aldığı gelen haberler arasında. İşin ilginç yanı da Nintendo'nun bazı parçaları zaten corona virüs salgınının çıktığı Çin'den tedarik etmesi. Çin ve Asya'da bulunan bazı üretim hatlarının durması ve yavaşlaması da zaten Nintendo Switch üretimini yavaşlatmış olabilir. Ancak son gelişmelere bakılırsa artan ilgi Nintendo'nun bu dönemi telafi etme konusunda adımlar attığını gösteriyor.

IMG_20200422_161531.jpg

Nielsen'e göre sadece ABD'de oyuncuların oyunlara ayırdığı zaman yüzde 45 oranında, Fransa'da ise yüzde 38 oranında arttı. Yine artan ilgiyi kanıtlayan başka veriler de geliyor. Örneğin oyun dünyasında donanım satışları için Mart 2020 verilerini açıklayan araştırma şirketi NPD Group, Mart 2019'a nazaran Mart 2020'de iki kat daha fazla Nintendo Switch satışı gerçekleştiğinin altını çiziyor.

Ülkemizde fiyatlara herhangi etki yaratıp yaratmayacağı ise şuanlık kesin değil malum bi ürüne talep ne kadar artarsa fiyatı o kadsr tuzlu olabiliyor. Sizlerde yorumlara düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Güzel Sony balonuna o kadar para vereceğimize Nintendo alalım daha iyi

Arif

80+ Bronze
Bi ben sevemedim şu Nintendo Switch'i şu zamana kadar da çevremde satın alanı görmedim, Türkiye dışında popüler

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Sony'e kafa tutuyor yani :D

106410

80+ Silver
Bu fiyatta Türkiye'de satmaz.Ben o el konsoluna asla 5000 TL gibi bir fiyat ödemem.

xyakpcnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yakupcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu fiyatta Türkiye'de satmaz.Açıkçası ben o el konsoluna asla 5000 TL gibi bir fiyat ödemem.
Fiyatını bilemem ama hep bi hayalim vardı şuna sahip olmak eskiden bunları TV deki dizilerde gösterirlerdi ahhh ahh yüreğimiz hep dağlanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sony'e kafa tutuyor yani :D
Dene bilir 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel Sony balonuna o kadar para vereceğimize Nintendo alalım daha iyi
Çok mantıklı imkanım olduğu vakit PlayStation yerine bunu almak bende isterim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,752
Üyeler
163,544
Son üye
1kompozisyon
Top Bottom