Arama sonuçları: *

1. yigitrocks

Apple'dan Bir Rekor Daha

Dostum, adamlar ABD'de atıyorum 300$ kâr ile satış yapıyordu. Türkiyede 100$ kâr ile satış yapıyordu. Biz bundan bahsediyoruz. Bu da demektir ki Türkiye pazarında daha az kârla satış yapıyordu. Her ülke için kâr oranı aynıdır. Bi yerde 50 olup bi yerde 500 olmaz, sabittir. Bu da TR kârı düşük...
  2. yigitrocks

Apple'dan Bir Rekor Daha

Ya ne sandın? Adam üretim maliyetinin altına satış yapar mı? Ben satış kârının düşmesinden bahsediyordum.
  3. yigitrocks

Apple'dan Bir Rekor Daha

https://www.haberturk.com/dolar-kuru-iphone-fiyatlarina-bir-ilki-yasatti-haberler-3261994-teknoloji ABD fiyatlarına göre %17'ye varan ucuzluktan bahsediyoruz. Nasıl az kârla satış yapmadı? iPhone 13 mini TR Fiyatı (TL) ABD Fiyatı ($) Kur ABD Vergili Fiyat ($) Maliyet (TL) IMEI Harcı Maliyet...
  4. yigitrocks

Apple'dan Bir Rekor Daha

Türkiye gibi fakir bir ülke emin ol Apple'ın gelirinin %5'ini bile oluşturmuyordur. Ayrıca fiyatlar senin ülkende uçuyor sadece, çünkü paran değersizleştikçe değersizleşiyor. Ek olarak Apple baya bi süre çok az kârla satış yaptı Türkiye pazarında. Sonradan dolar 18'lere fırlayınca mecburen kur...
  5. yigitrocks

Apple'dan Bir Rekor Daha

Arkadaş her ülkede fiyatların yükseldiğini sanıyor heralde. Bikaç ay önce 8500TL olan 12 Mini 14K olunca bunların kafa gitmiş. 1643365175 Zaten Apple'ı Türkiye ayakta tutuyordu ya dostum...
  6. yigitrocks

Getir, N11'i Devralıyor!

Çalışma saatlerini sen seçiyorsun diye biliyorum. Ayrıca 13-15 saat beleşe mi çalışıyorlar? Kurye köle gibi çalışmak isterse çalıştırılır. Karşılığında da parasını alır. Az çalışırsan az, çok çalışırsan çok kazanırsın.
  7. yigitrocks

Zaman Makinesi İcat Edilebilir!

Yazmayayım yazmayayım diyorum ama gerçekten kendimi tutamıyorum. Yav dostum sen şaka mısın? Öncelikle yaşımın veyahut ailemin dininin konu ile alakası yok. 2. si resmi site olmayan bir kaynak ne demek? Araştır içindeki bilgileri, hatalı bilgi bulursan gelip "bak kardeşim bu bu yanlış" dersin...
  8. yigitrocks

Tek yanlış yok mu? Sana burda kaynak atıyorum sen hala tek yanlışı yok diyorsun. Neyse arkadaşlar konudan git gide sapıyoruz ben daha bu konuya mesaj yazmayacağım lâkin araştırmanızı öneriyorum. Hangi kafayla bir kaynağı içeriğine bakmaksızın eleştirebiliyor ve içinde dolu hatalar bulunan...
  9. yigitrocks

Hahaha kaynağa da yabancı diyerek bok atmazsın dostum. İçinde hatalı olduğunu düşündüğün bir bilgi varsa gelip burda paylaşırsın. Neyse seninle uğraşmaya değeceğini sanmıyorum. Çok geniş kapsamlı bir kaynak atıyorum, adam yabancı diye bok atıyor :D Gel de gülme buna.
  10. yigitrocks

Çok geniş kapsamlı bir site bırakıyorum sana, her ne kadar araştıracağını düşünmesem de. https://wikiislam.net/wiki/Scientific_Errors_in_the_Quran
  11. yigitrocks

Kendi düşüncemi niye kendime saklayayım? Forum değil mi burası fikirlerimizi paylaşıyoruz. Kendinize uygun fikirleri bi köşeye not edip etmemek kişinin kendi elinde. Kimseye zorla fikir dayatmıyoruz. Ayrıca Kuran'da bir çok şeyin bilime ters olduğu benim fikrim değil, nesnel bir şey. Ha sen hala...
  12. yigitrocks

Kendi kendini geliştiren bir yapay zeka ileride bizden çok daha zeki olabilir bence.
  13. yigitrocks

Evet, var. Bir çok örnek de mevcut.
  14. yigitrocks

Bunun bilimsel bir kanıtı yok. Sadece Kuran'a göre öyle.
  15. yigitrocks

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023’te Ay’a gideceğiz

20 senede yapmadıklarını 3 senede yapıcaklar arkadaşlar. 2023'de yerli arabalarımız yollarda, traktörlerimiz tarlalarda, doğalgazımız en ucuz haliyle evimizde olucak inşallah maşallah suphanallah bismillah veberekatü ve kütürallahü tealahü rabbilalemin. Lan dur arabistana dönüyoruz a1.
  16. yigitrocks

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023’te Ay’a gideceğiz

Abu yerli traktör? 2023! Abu yerli araba? 2023! Abu doğalgaz? 2023! Abu vergi? RİGHT NOW!
  17. yigitrocks

YEMEK SEPETİ VERİ TABANI HACKLENDİ!

Kart verileri başka bir veri tabanında saklanıyor.
  18. yigitrocks

Google Kulaklıkları Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Anlık olarak çevirme olayı ne kadar stabil çalışır bilmem ama denemeye değer. Fiyatı çok uçuk olmazsa kesin alırım.
Top Bottom