Neler Yeni

Google Kulaklıkları Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Onur
Google'ın geçmişte düzenlediği Made by Google etkinliğinde tanıtılan Pixel Buds 2'nin çıkış tarihi ile ilgili yeni haber var dostlar. Google Pixel Buds 2, Nisan sonu veya Mayıs başında çıkması planlanıyor. Ama corona virüsünden dolayı bu süre gene biraz daha uzayabilir.

1586979485949.png

Google Pixel Buds 2
Fiyat etiketi 179 dolar(Vergiler hariç)olan bu kablosuz kulaklık çıkış tarihi tam olarak belirtilmemiştir. Fakat dostlar kulaklık için ön sipariş veren kullanıcılara, Abt firması tarafından bilgilendirme mesajları gönderilmeye başlandı. Ayrıca bazı online ticaret şirketleri anlaşmalar düzenliyor. Bu anlaşmalar sayesinde kısa zamanda bütün kullanıcılara ulaştırmak gibi bir planı olan Google'ın bu piyasada da yeni olduğunu unutmamak lazım tabi.

1586979533121.png

Özellikleri
Kulaklığı diğer kulaklıklardan ayıran en büyük özelliği ise çevrenizdeki ses ve gürültüye göre ses seviyesini otomatik olarak ayarlaması gibi görünüyor. Bunun yanında ise Google Asistan'dan sesi sizin için yükseltmesini ya da azaltmasını isteyebilirsiniz. Pixel Buds 2’nin batarya detayına gelecek olursak tam dolu bir batarya ile 5 saate kadar aktif kullanma ve şarj kılıfıyla birlikte 24 güne kadar bekleme süresi vaat ediyor.

Buradaki videodan daha iyi ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsiniz dostlar. Donanım Arşivi ekibinden de inceleme videosunu da bekliyoruz. :)

Not: Makalelerimde ki hata eksik yazı görürseniz beni uyarırsanız sevinirim.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Güzel bişey bekliyorum inşallah uçuk fiyatı olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel bişey bekliyorum inşallah uçuk fiyatı olmaz

Ben batarya süresi olarak çok şaşkınım hala çok iyi bir cihaz bekliyorum açıkcası performasını deneyimlemek için sabırsızlananlardanım. Fiyat konusuna gelecek olursak doların yükselişi ve vergiler mağlum biraz yüksek fiyatlı gelebilir diye düşünüyorum.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Ben batarya süresi olarak çok şaşkınım hala çok iyi bir cihaz bekliyorum açıkcası performasını deneyimlemek için sabırsızlananlardanım. Fiyat konusuna gelecek olursak doların yükselişi ve vergiler mağlum biraz yüksek fiyatlı gelebilir diye düşünüyorum.
Millet airpodsa o kadar para veriyorlar

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Ürün piyasaya sürülünce eğer ses ve batarya performası airpodsu geçmez ise Türkiye'de çok iş yapacağını zannetmiyorum.
Geçse bile çok iş yapacağı sanmıyorum bizim millet iPhone kölesi

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Anlık olarak çevirme olayı ne kadar stabil çalışır bilmem ama denemeye değer. Fiyatı çok uçuk olmazsa kesin alırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,589
Üyeler
166,238
Son üye
mgkhn
Top Bottom