Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023’te Ay’a gideceğiz

Aya 1.5mil dolarla mı gidilmek isteniyor?Şaka heralde.
buyur reis inanmıyorsan

buyur reis inanmıyorsan
Roketi kim dediki ben kiz kaçiran diye biliyorum puhaha :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye'nin Milli Uzay Programı'nın tanıtımında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan,"2023 sonunda yakın dünya yörüngesinde ateşleyeceğimiz kendi milli ve özgün hibrit roketimizle Ay'a ulaşarak sert iniş gerçekleştireceğiz." dedi.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kız kaçiranmi yoksa havai fişekmi ? Aticak tam anlamadim

Neden her şey 2023 oyy
hocam 31 aralık 2022 de saat 23.59 dan 00.00 geçişimizde aniden doların 1 bandına düşeceğini elimizdeki borları kullanarak ameriganın ve çinin üstünde süğer güç olacağımız için olabilir

hocam 31 aralık 2022 de saat 23.59 dan 00.00 geçişimizde aniden doların 1 bandına düşeceğini elimizdeki borları kullanarak ameriganın ve çinin üstünde süğer güç olacağımız için olabilir
Yeğenim biz dönyayla savaşiyoz rte yi Allah başimizdan eksik etmesin

Abu yerli traktör? 2023! Abu yerli araba? 2023! Abu doğalgaz? 2023! Abu vergi? RİGHT NOW!

Yeğenim biz dönyayla savaşiyoz rte yi Allah başimizdan eksik etmesin
Amin hocam Amin ümmet-i liderimizi ALLLAH başımızdan eksik etmesin dayım sadsd

Abu yerli traktör? 2023! Abu yerli araba? 2023! Abu doğalgaz? 2023! Abu vergi? RİGHT NOW!

Ben şahsi olarak inanmıyorum. Her şey 2023 diyip, diyip duruyor. O bütçe ile zaten değil Ay'a, rokete bile para yetmez.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Evet değerli milletim yanlış duymadınız 2 yıl içinde fırlatma üssünü uzay mekiğini ve bunları yapmamızdaki en önemli ihtiyaç olan ekonomiyi düzelteceğiz bu sayede sadece 2 yılda uzaya gidebileceğiz, başarısız uçuş denemelerini söylemiyorum bile değerli milletim 2 günde bi yenisini yapar deneriz :)

Amin hocam Amin ümmet-i liderimizi ALLLAH başımızdan eksik etmesin dayım sadsd
Dönyanin bundan haberi varmi acaba 😀

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Evet değerli milletim yanlış duymadınız 2 yıl içinde fırlatma üssünü uzay mekiğini ve bunları yapmamızdaki en önemli ihtiyaç olan ekonomiyi düzelteceğiz bu sayede sadece 2 yılda uzaya gidebileceğiz, başarısız uçuş denemelerini söylemiyorum bile değerli milletim 2 günde bi yenisini yapar deneriz :)
Halk arasinda gündem değistirme deyoz yegenim

20 senede yapmadıklarını 3 senede yapıcaklar arkadaşlar. 2023'de yerli arabalarımız yollarda, traktörlerimiz tarlalarda, doğalgazımız en ucuz haliyle evimizde olucak inşallah maşallah suphanallah bismillah veberekatü ve kütürallahü tealahü rabbilalemin. Lan dur arabistana dönüyoruz a1.

20 senede yapmadıklarını 3 senede yapıcaklar arkadaşlar. 2023'de yerli arabalarımız yollarda, traktörlerimiz tarlalarda, doğalgazımız en ucuz haliyle evimizde olucak inşallah maşallah suphanallah bismillah veberekatü ve kütürallahü tealahü rabbilalemin. Lan dur arabistana dönüyoruz a1.
gülmemeliyim gülmemeliyim hocam yapmayın dinden çkarsınız mazallah

Yeğenim yoksam sen fetöcümüsün rte o yapar 7 cihanin lideri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,965
Üyeler
184,707
Son üye
Karakus
Geri