Neler Yeni

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023’te Ay’a gideceğiz

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,099
İsim
Zeki Müren
Aya 1.5mil dolarla mı gidilmek isteniyor?Şaka heralde.
buyur reis inanmıyorsan

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
buyur reis inanmıyorsan
Roketi kim dediki ben kiz kaçiran diye biliyorum puhaha :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye'nin Milli Uzay Programı'nın tanıtımında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan,"2023 sonunda yakın dünya yörüngesinde ateşleyeceğimiz kendi milli ve özgün hibrit roketimizle Ay'a ulaşarak sert iniş gerçekleştireceğiz." dedi.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kız kaçiranmi yoksa havai fişekmi ? Aticak tam anlamadim

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
hocam 31 aralık 2022 de saat 23.59 dan 00.00 geçişimizde aniden doların 1 bandına düşeceğini elimizdeki borları kullanarak ameriganın ve çinin üstünde süğer güç olacağımız için olabilir
Yeğenim biz dönyayla savaşiyoz rte yi Allah başimizdan eksik etmesin

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Abu yerli traktör? 2023! Abu yerli araba? 2023! Abu doğalgaz? 2023! Abu vergi? RİGHT NOW!

Sami Järvi

80+ Silver
Yeğenim biz dönyayla savaşiyoz rte yi Allah başimizdan eksik etmesin
Amin hocam Amin ümmet-i liderimizi ALLLAH başımızdan eksik etmesin dayım sadsd

Abu yerli traktör? 2023! Abu yerli araba? 2023! Abu doğalgaz? 2023! Abu vergi? RİGHT NOW!
hocam 31 aralık 2022 de saat 23.59 dan 00.00 geçişimizde aniden doların 1 bandına düşeceğini elimizdeki borları kullanarak ameriganın ve çinin üstünde süğer güç olacağımız için olabilir

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Ben şahsi olarak inanmıyorum. Her şey 2023 diyip, diyip duruyor. O bütçe ile zaten değil Ay'a, rokete bile para yetmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ahmet Talha Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Evet değerli milletim yanlış duymadınız 2 yıl içinde fırlatma üssünü uzay mekiğini ve bunları yapmamızdaki en önemli ihtiyaç olan ekonomiyi düzelteceğiz bu sayede sadece 2 yılda uzaya gidebileceğiz, başarısız uçuş denemelerini söylemiyorum bile değerli milletim 2 günde bi yenisini yapar deneriz :)

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Amin hocam Amin ümmet-i liderimizi ALLLAH başımızdan eksik etmesin dayım sadsd
Dönyanin bundan haberi varmi acaba 😀

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Evet değerli milletim yanlış duymadınız 2 yıl içinde fırlatma üssünü uzay mekiğini ve bunları yapmamızdaki en önemli ihtiyaç olan ekonomiyi düzelteceğiz bu sayede sadece 2 yılda uzaya gidebileceğiz, başarısız uçuş denemelerini söylemiyorum bile değerli milletim 2 günde bi yenisini yapar deneriz :)
Halk arasinda gündem değistirme deyoz yegenim

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
20 senede yapmadıklarını 3 senede yapıcaklar arkadaşlar. 2023'de yerli arabalarımız yollarda, traktörlerimiz tarlalarda, doğalgazımız en ucuz haliyle evimizde olucak inşallah maşallah suphanallah bismillah veberekatü ve kütürallahü tealahü rabbilalemin. Lan dur arabistana dönüyoruz a1.

Sami Järvi

80+ Silver
20 senede yapmadıklarını 3 senede yapıcaklar arkadaşlar. 2023'de yerli arabalarımız yollarda, traktörlerimiz tarlalarda, doğalgazımız en ucuz haliyle evimizde olucak inşallah maşallah suphanallah bismillah veberekatü ve kütürallahü tealahü rabbilalemin. Lan dur arabistana dönüyoruz a1.
gülmemeliyim gülmemeliyim hocam yapmayın dinden çkarsınız mazallah

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Yeğenim yoksam sen fetöcümüsün rte o yapar 7 cihanin lideri

Top Bottom