Andromakhe
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,125
ya knk ülke bu haldeyken uzaya çıkmak hayal bende isterim çıkmamızı ama ekonomi egitim sistemi vb ortada
Gideriz aynen. 2023 De 8 milyon yeni seçmen onları fes edecek haberleri yokTürkiye'nin Milli Uzay Programı'nın tanıtımında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan,"2023 sonunda yakın dünya yörüngesinde ateşleyeceğimiz kendi milli ve özgün hibrit roketimizle Ay'a ulaşarak sert iniş gerçekleştireceğiz." dedi.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
inanmiyorsa bile terbiyesiz bir sekilde cevap vermeye hakki yok , gitsin annesine yapsin o hareketi ahlaksiz herif2023 de bnim LGS var benim için önemli olan o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam dalga geçmiyor adam inanmıyor
Burası bir forum unutmayıninanmiyorsa bile terbiyesiz bir sekilde cevap vermeye hakki yok , gitsin annesine yapsin o hareketi ahlaksiz herif
ne kahpe adamsin , ulkenle dalga gecmeyi meziyet biliyorsun
evet , terbiyesizlik yapanlara da burasi forum diyebilsenizBurası bir forum unutmayın
Benim sevgim parti sevgisi değildir. Vatan sevgisidir.Aynısını farklı parti yapsa konu açıp uplar mıydınız acaba?![]()
Keşke sevdiğin vatanın dilini de korusan.Benim sevgim parti sevgisi değildir, Vatan sevgisidir.
Hihihihihi acab oraya sert iniş yaparak ne kazancaz 1.5 milyon dolar ile nasıl yapcaz ve de bunu kim yapcak güzel sorular değil miAynısını farklı parti yapsa konu açıp uplar mıydınız acaba?![]()
Aya 1.5mil dolarla mı gidilmek isteniyor?Şaka heralde.Hihihihihi acab oraya sert iniş yaparak ne kazancaz 1.5 milyon dolar ile nasıl yapcaz ve de bunu kim yapcak güzel sorular değil mi
aynısını farklı parti yapsa ama
KILILÇLAROGLU SSK'YI BATIRDI TAAM MI
CEHAPE DİNSİZDİR İMANSIZDIR.