Sami Järvi
80+ Silver
ümmeti unutmayın hocamYeğenim yoksam sen fetöcümüsün rte o yapar 7 cihanin lideri
ümmeti unutmayın hocamYeğenim yoksam sen fetöcümüsün rte o yapar 7 cihanin lideri
Ben şahsen yapabileceğimize inancım tam.Türkiye'nin Milli Uzay Programı'nın tanıtımında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan,"2023 sonunda yakın dünya yörüngesinde ateşleyeceğimiz kendi milli ve özgün hibrit roketimizle Ay'a ulaşarak sert iniş gerçekleştireceğiz." dedi.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ceee roketBen şahsen yapabileceğimize inancım tam.
İroniyse komik değilse daha komikBen şahsen yapabileceğimize inancım tam.
Hayır değil senin böyle düşünmen daha komikceee roket
Mesaj otomatik birleştirildi:
İroniyse komik değilse daha komik
Aa sen cidden inaniyosun ?Hayır değil senin böyle düşünmen daha komik
Ülkemin yararına olacak bir şeye doğal olarak inanmak istiyorum.Aa sen cidden inaniyosun ?
Hayır değil senin böyle düşünmen daha komik
Arkadaş aşamalarini anlatmiş böyle gidicezCumhurbaşkanı Erdoğan: Evet değerli milletim yanlış duymadınız 2 yıl içinde fırlatma üssünü uzay mekiğini ve bunları yapmamızdaki en önemli ihtiyaç olan ekonomiyi düzelteceğiz bu sayede sadece 2 yılda uzaya gidebileceğiz, başarısız uçuş denemelerini söylemiyorum bile değerli milletim 2 günde bi yenisini yapar deneriz
Elimizdeki bütçeyle anca ya kiz kaçiran yada havai fişek atabiliriz halk buna inansin diye gündem değistiriyolar malesefÜlkemin yararına olacak bir şeye doğal olarak inanmak istiyorum.
Bütçeyi nereden biliyorsunuz acaba ???Arkadaş aşamalarini anlatmiş böyle gidicez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elimizdeki bütçeyle anca ya kiz kaçiran yada havai fişek atabiliriz halk buna inansin diye gündem değistiriyolar malesef
GdigdgigcticigBütçeyi nereden biliyorsunuz acaba ???
Bütçeyi nereden biliyorsunuz acaba ???
38 milyon TL yeterli midir ? Bilmiyorum ama yıllık bütçe yazıyor bu ne anlama geliyor ?
Hedef 2023 ise sadece 2021 bütçesi ile yapılacak anlamına gelmez. 2022 ve 2023 bütçesi de önemli bu durumda. Yani boşver, olursa seviniriz olmazsa da diğerleri gibi yapamazlar, biz beceremeyiz, paraları yetmez demeye de gerek yok. Hedeften şaşacak olurlarsa da en azından bir başlangıç olabilir bu konuda atılımlara.38 milyon TL yeterli midir ? Bilmiyorum ama yıllık bütçe yazıyor bu ne anlama geliyor ?
3 yillik bütçe bile yetmiyoHedef 2023 ise sadece 2021 bütçesi ile yapılacak anlamına gelmez. 2022 ve 2023 bütçesi de önemli bu durumda. Yani boşver, olursa seviniriz olmazsa da diğerleri gibi yapamazlar, biz beceremeyiz, paraları yetmez demeye de gerek yok.