SaygıZorDeğildir
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,227
Geleceğin bütçesini bugünden mi biliyorsun? Bana saçma sapan cevap yazma kardeşim.3 yillik bütçe bile yetmiyo![]()
Geleceğin bütçesini bugünden mi biliyorsun? Bana saçma sapan cevap yazma kardeşim.3 yillik bütçe bile yetmiyo![]()
Çok haklısınız bende sizin gibi düşünüyorum ama dediğiniz kişiler bu tür işleri yapacağız denmediğinde bunu niye yapamıyoruz şunu niye yapamıyoruz diyorlar yapacağız dendiğinde ise biz yapamayız para yok ekonomi çöp diyorlar sürekli bu tür kişiler asla tatmin olmaz.Hedef 2023 ise sadece 2021 bütçesi ile yapılacak anlamına gelmez. 2022 ve 2023 bütçesi de önemli bu durumda. Yani boşver, olursa seviniriz olmazsa da diğerleri gibi yapamazlar, biz beceremeyiz, paraları yetmez demeye de gerek yok.
1- Amerika yada space x bizim bütçenin 50 kati fazlasiyla gönderiyo 2- para olursa deniyelim olmazsa yapicak bir şey yok ama bil bakalim ne yokGeleceğin bütçesini bugünden mi biliyorsun? Bana saçma sapan cevap yazma kardeşim.
Adamlar bütçeyi söylüyor bununla gidicez diyor ve bundan çikarak gidilmeyeceğini anlatiyorum sana ama bil bakalim sende ne yokNe var ne yok senin gibi ukalalar biliyor zaten. Benim bilmeme gerek yok. Hadi kardeşim git başka kapıya.
Sonu olucak ondan.Neden her şey 2023 oyy
Türkiye'nin Milli Uzay Programı'nın tanıtımında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan,"2023 sonunda yakın dünya yörüngesinde ateşleyeceğimiz kendi milli ve özgün hibrit roketimizle Ay'a ulaşarak sert iniş gerçekleştireceğiz." dedi.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
55 milyon dolara ben de çıkarım.GÜNCELLEME:
17 Ocak'ı 18 Ocak'a bağlayan gece 01.11'de Alper Gezeravcı, ilk insanlı uzay misyonu için yola çıkmış olacak.