Arama sonuçları: *

• Users: 64Bit
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. 64Bit

Windows 11 Artık Geçilir mi?

geçme win11den yeni win10'a döndüm evet masaüstü performansı biraz hızlanıyor ama çevrimiçi olarak win11 açılınca oyunlarda drop yedirtti bana geçip deniyebilirsin tabi
  2. 64Bit

i3 3220 + HD 5450 sistem Windows 11 kaldırır mı?

şu an kaldıracağını sanmıyorum. 4gb ram ve işlemci yüzünden muhtemelen kabul etmez etse bile performansı düşecektir.
  3. 64Bit

Windows 11 işlemci uyumsuz hatası veriyor

herkesin 8.nesil işlemcileri yok yakında diğer işlemcilere de gelir diye düşünüyorum.
  4. 64Bit

[Çözüldü] Windows 11 Valorant TPM 2.0 Hatası

tpm clear diye bir ayar açtım bu hatayla yaklaşık 3-4 saat uğraştım ,youtube videoları tpm aç kapa csm aç kapa hiçbiri fayda etmemişti tpm clear diye bir ayarı seçtiğimde direk valorant açıldı sorunsuz bir dene istersen
  5. 64Bit

WİNDOWS HIZLANDIRICI TWEAK YADA SCRIPT LÜTFEN

Teşekkürler öneriler için iyi forumlar :)
  6. 64Bit

yaptım gayet güzel açılış hızı felan güzel arttı ama ekranı kaydettiğim video playerinida silmiş yani herhangi bir videoyu oynatamıyorum windows üzerinde onu çalıştıran programı tekrar nereden edinebilirim. Windows video oynatıcısını
  7. 64Bit

windows 10/11 diye belirtmişsiniz win11'e geçiş yaptım hızlı zaten ama bu dosyayı açıp çalıştırsam daha da hızlanır mı ve ya win11'de uyumlu olur mu ?
  8. 64Bit

Windows 11 geçilir mi

geçilir daha kullanışlı ve daha hızlı
  9. 64Bit

[Çözüldü] Windows 11 Valorant TPM 2.0 Hatası

aynı hatayda dün 3 saat uğraştım sonunda tpm ayarını tpm clear yaparak oyunun düzgün çalıştığını buldum. Başka bir konuda ki arkadaş da böyle çözmüş bi dene muhtemelen düzelir
  10. 64Bit

Windows 11 valorant hatası

valoda da bir sıkıntı yok aslında sorun valorantın kullanmış olduğu hile korumasında vanguard bende bunun yüzünden giremiyorum sorun valorant kaynaklı gibi bir çok kişi biostan düzeldiğini iddia ediyor ama bende işe yaramadı valo dşında ki oyunlar sorunsuz çalışmakta
  11. 64Bit

Win 11 hakkında sorular

temiz kurulumda yapabilirsin ben öyle yaptım biraz bekleme konusuda sana bağlı çok bir fark olmaz şimdi geçmen ile 1 hafta sonra geçmen arasında
  12. 64Bit

Windows 11 Yükseltme yapmadan temiz kurulum?

rufus ile yazıp yaptım sorunsuz kuruldu.
  13. 64Bit

WINDOWS 11 İYİMİ AKICIMI NASILDIR

Temiz kurulum yaptım ön bellek aşırı hızlı ve yağ gibi akıyor tavsiye ederim.
  14. 64Bit

Windows 11 vs 10 hangisi daha iyi

kurdum arayüzü çok hızlanmış önbellek gücünü hissettiriyor bence win11 daha iyi
  15. 64Bit

Windows 11 Update Hala Gelmedi

bazen tpm açmadan güncelle yeri gelmiyor bazı youtube kanallarında görmüştüm açıksa bekleyin değil ise bios üzerinden tpm 2.0 açıp tekrar deneyin
  16. 64Bit

Windows 11 Update Hala Gelmedi

tpm 2.0 açmadan dün temiz kurulum yaptırmadı bana biostan aktif ettikten sonra düzeldi
  17. 64Bit

APU Sisteme Windows 11 Yüklenir mi?

şu an test etme imkanım olmadı yeni kuruyorum oyunlarımı(formatta attığım için) 3-5fps'de olsa olur ama bana arayüzde daha performanslı geldi
  18. 64Bit

Windows 11 Nerede Kaldı?

+1
  19. 64Bit

APU Sisteme Windows 11 Yüklenir mi?

apu sistemime yükledim, sorunsuz çalışıyor ve bu ön bellek işini sonuna kadar hissetiriyor w11, ama diğer forumlarda da belirttiğim gibi 1 hafta bekleyin bence iyice stabil olduktan sonra geçiş yapın. (apuda olsa normalde olsa, biostan tpm 2.0'ı açmayı unutmayın)
  20. 64Bit

Windows 11 Windows 10 göre ne gibi faydaları var?

Ram tüketiminde bi artış göremedim ama düşmede yok windows 10 ile aynı gibi şu an google sekmeleri vs açık discord felan ortalama 4gb ram tüketiyor anlık bende kendi w11 özelliklerin hiçbirine dokunmadım kapatırsam belki azalma olabilir beta sürümünde w11 daha fazla fps verdiğini bi çok youtube...
Top Bottom