Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

Am4 den Am5 geçince format gerekir mi?

Hocam biz 3 kişi toplam 4 saat 27 dakikada toplamıştık
  2. Arda Fisher

Windows 11 den 10'a geri geçmek?

Valla ben yeni sistem aldım 10 ay önce ve 10 aydır w10 kullanıyorum mükemmel
  3. Arda Fisher

win 11 home keyi nerden almam lazım

Valla ben trendyoldan rastgele yerden aldım 1 yıldır sapasağlam çalışıyor:D
  4. Arda Fisher

Y ile başlayıp İ ile biten mail var mı?

Kral adam :D
  5. Arda Fisher

WİNDOWS KEYİM SİLİNİRMİ

Hocam pcyi sıfırladigimda key duruyor ancak anakart değiştigimde durmuyor demi? O zaman Anakarti degistigimde icinde Windows olan usbmi takıp tekrar kurulum yapıyorum şuan para kalmadı cebe para girincede keyi alırım
  6. Arda Fisher

WİNDOWS KEYİM SİLİNİRMİ

tamamdır
  7. Arda Fisher

WİNDOWS KEYİM SİLİNİRMİ

Hocam tek şey sorucam size bugün pcyi sıfırlayacagim sifirladiktan sonra direkt pcyi açtığımda düz keyim caliscak ancak yeni anakart takıp calistirdigimda eğer key oem ise pcyi açtığımda keyi goremicek mantiken sonra ben pcyi kapatip Windows 10 yüklü usbyi takip kurulum yapıp tekrar key alsam...
  8. Arda Fisher

WİNDOWS KEYİM SİLİNİRMİ

Hocam pro edition diyo kısmı ürün anahtari diyor lisans durumu diyor başka bir şey yok 1710239037 Anakarti degistiricem hocam
  9. Arda Fisher

WİNDOWS KEYİM SİLİNİRMİ

Deneyim hocam 1710238935 Hocam Hocam oem retail yazmıyor baska şeyler cikti
  10. Arda Fisher

WİNDOWS KEYİM SİLİNİRMİ

Hocam peki şimdi ben pcyi sıfırladım diyelim key OEM çıktı noluyor o zaman yada OEM çıktığı zaman pcyi kapatıp usbyi sokup açtığımda sorun olurmu
  11. Arda Fisher

WİNDOWS KEYİM SİLİNİRMİ

Yeni anakarta geçeceğim için sifirliyorum forumdan biri sıfırla demişti 1710237859 Yoksa gerek yokmu?
  12. Arda Fisher

WİNDOWS KEYİM SİLİNİRMİ

Hocam o zaman Windows 10 pro usbye atayim ben Anakarti degistirince direkr windows 10 pro yüklensin sonra yine lisans alırım
  13. Arda Fisher

WİNDOWS KEYİM SİLİNİRMİ

Hocam ben anlamiyorum bence direkt usbye windows atayim sonra sıfırlayim pc acilmazsa kapatir usbyi takar tekrar acim sorun olmaz demi format atmicam sifirlicam
  14. Arda Fisher

WİNDOWS KEYİM SİLİNİRMİ

Yazmıyor şuan evden uzağım eve gidince bakalim
  15. Arda Fisher

WİNDOWS KEYİM SİLİNİRMİ

Windows 10 pro dijital lisans anahtarı
  16. Arda Fisher

WİNDOWS KEYİM SİLİNİRMİ

Şu an stok yok giremiyorum malesef
  17. Arda Fisher

WİNDOWS KEYİM SİLİNİRMİ

Hocam yanlış anlamayın dediklerinizin anlamını bilmiyorum trendyoldan almıştım adam format atarsan silinmez dedi ama satmak için yalan söylüyor olabilir diye düşündüm
  18. Arda Fisher

WİNDOWS KEYİM SİLİNİRMİ

O noluyor hocam
  19. Arda Fisher

WİNDOWS KEYİM SİLİNİRMİ

Beyler selam yeni anakart alacağım için bilgisayarı sıfırlayacağım ve pcyi tekrar açtığımda içindeki Windows silinirmi? Keyle almıştım sorun olurmu yoksa usbye yine windows atimmi lütfen yardımcı olunuz
Top Bottom