Neler Yeni

WİNDOWS KEYİM SİLİNİRMİ

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Beyler selam yeni anakart alacağım için bilgisayarı sıfırlayacağım ve pcyi tekrar açtığımda içindeki Windows silinirmi? Keyle almıştım sorun olurmu yoksa usbye yine windows atimmi lütfen yardımcı olunuz

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
Beyler selam yeni anakart alacağım için bilgisayarı sıfırlayacağım ve pcyi tekrar açtığımda içindeki Windows silinirmi? Keyle almıştım sorun olurmu yoksa usbye yine windows atimmi lütfen yardımcı olunuz
OEM miydi?

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aldıgın key mak mı retail mi oem mi?
Hocam yanlış anlamayın dediklerinizin anlamını bilmiyorum trendyoldan almıştım adam format atarsan silinmez dedi ama satmak için yalan söylüyor olabilir diye düşündüm

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
Hocam yanlış anlamayın dediklerinizin anlamını bilmiyorum trendyoldan almıştım adam format atarsan silinmez dedi ama satmak için yalan söylüyor olabilir diye düşündüm
keyin link varsa atsana bakim

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
eve geçince Win + R bas açılana küçük harf cmd yaz enter yap oraya da şunu slmgr.vbs -dli kopyala yapıştır 3 5 saniye sonra açılandan bak oem mi mak mı retail mi yazıyor diye ama buraya resim atma bence
Yazmıyor şuan evden uzağım eve gidince bakalim

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
eve geçince Win + R bas açılana küçük harf cmd yaz enter yap oraya da şunu slmgr.vbs -dli kopyala yapıştır 3 5 saniye sonra açılandan bak oem mi mak mı retail mi yazıyor diye ama buraya resim atma bence
Hocam ben anlamiyorum bence direkt usbye windows atayim sonra sıfırlayim pc acilmazsa kapatir usbyi takar tekrar acim sorun olmaz demi format atmicam sifirlicam

Top Bottom