Neler Yeni

WİNDOWS KEYİM SİLİNİRMİ

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ahmet Yıldırım
Ucuza aldıysan keyi muhtemelen oem'dir. Benim bildiğim oem anakarta yazılıyor, anakartı değiştirirsen lisansın gider.

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
Oem mi mantikli retail mi hocam kalici olmasi icin?
OEM anakarta yapışıyor hocam öyle düşünün o anakartı değişirseniz yenisini almanız gerekir retail ise birden fazla cihazda kullanılır size kalmış

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
OEM anakarta yapışıyor hocam öyle düşünün o anakartı değişirseniz yenisini almanız gerekir retail ise birden fazla cihazda kullanılır size kalmış
Hocam o zaman Windows 10 pro usbye atayim ben Anakarti degistirince direkr windows 10 pro yüklensin sonra yine lisans alırım

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
Hocam o zaman Windows 10 pro usbye atayim ben Anakarti degistirince direkr windows 10 pro yüklensin sonra yine lisans alırım
Hocam niye sıfırlıyorsunuz? önce bu dediğimi yapın zor değil ve anlattım bu sayede keyin hangisi olduğunu öğrenirsiniz önce bunu yapın tavsiyem. Eve geçince Win + R bas açılana küçük harf cmd yaz enter yap oraya da şunu slmgr.vbs -dli kopyala yapıştır 3 5 saniye sonra açılandan bak oem mi mak mı retail mi yazıyor diye ama buraya resim atma bence

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Hocam niye sıfırlıyorsunuz? önce bu dediğimi yapın zor değil ve anlattım bu sayede keyin hangisi olduğunu öğrenirsiniz önce bunu yapın tavsiyem. Eve geçince Win + R bas açılana küçük harf cmd yaz enter yap oraya da şunu slmgr.vbs -dli kopyala yapıştır 3 5 saniye sonra açılandan bak oem mi mak mı retail mi yazıyor diye ama buraya resim atma bence
Yeni anakarta geçeceğim için sifirliyorum forumdan biri sıfırla demişti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yoksa gerek yokmu?

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
Yeni anakarta geçeceğim için sifirliyorum forumdan biri sıfırla demişti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yoksa gerek yokmu?
o konuda fikrim yok youtube bakın derim ama oem dışı yani mak veya retail key aldıysanız yeni key almaya gerek yok aynısını kullanabilirsiniz.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
o konuda fikrim yok youtube bakın derim ama oem dışı yani mak veya retail key aldıysanız yeni key almaya gerek yok aynısını kullanabilirsiniz.
Hocam peki şimdi ben pcyi sıfırladım diyelim key OEM çıktı noluyor o zaman yada OEM çıktığı zaman pcyi kapatıp usbyi sokup açtığımda sorun olurmu

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
Hocam peki şimdi ben pcyi sıfırladım diyelim key OEM çıktı noluyor o zaman yada OEM çıktığı zaman pcyi kapatıp usbyi sokup açtığımda sorun olurmu
anakart değişmediği sürece aynı keyi sorunsuz kullanırsın oem sadece senin keyin gibi düşün yani kendi otomatik aktif olur.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Top Bottom