Neler Yeni

WİNDOWS KEYİM SİLİNİRMİ

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
ss at da bakalım.
Hocam tek şey sorucam size bugün pcyi sıfırlayacagim sifirladiktan sonra direkt pcyi açtığımda düz keyim caliscak ancak yeni anakart takıp calistirdigimda eğer key oem ise pcyi açtığımda keyi goremicek mantiken sonra ben pcyi kapatip Windows 10 yüklü usbyi takip kurulum yapıp tekrar key alsam sorun olmaz demi bunu cevaplarsaniz sevinirim

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
Hocam tek şey sorucam size bugün pcyi sıfırlayacagim sifirladiktan sonra direkt pcyi açtığımda düz keyim caliscak ancak yeni anakart takıp calistirdigimda eğer key oem ise pcyi açtığımda keyi goremicek mantiken sonra ben pcyi kapatip Windows 10 yüklü usbyi takip kurulum yapıp tekrar key alsam sorun olmaz demi bunu cevaplarsaniz sevinirim
Doğru anladıysam sorununu olmaz ama yeni alırsan retail al bari.

ErdemmK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Erdem
Anakart degiştiğin için key her türlü iptal olucak. Yeni key satın alınız. Bir kaç gün önce satın aldım arkadaş için. Oem tercih ettim anakarta gömülü olmasi için. Link

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Anakart degiştiğin için key her türlü iptal olucak. Yeni key satın alınız. Bir kaç gün önce satın aldım arkadaş için. Oem tercih ettim anakarta gömülü olmasi için. Link
Hocam pcyi sıfırladigimda key duruyor ancak anakart değiştigimde durmuyor demi? O zaman Anakarti degistigimde icinde Windows olan usbmi takıp tekrar kurulum yapıyorum şuan para kalmadı cebe para girincede keyi alırım

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
3 sayfa okudum da çorba olmuş 😂 İşin özeti key OEM ise anakart değiştirirsen o key uçar yenisini almak zorunda kalırsın. Retail yada Mak ise birden fazla kullanılabilir. Ucuza aldıysan yüzde 90 OEM'dir. Çok sorun değil 40-50 liraya alınıyor şuan.

ErdemmK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Erdem
Hocam pcyi sıfırladigimda key duruyor ancak anakart değiştigimde durmuyor demi? O zaman Anakarti degistigimde icinde Windows olan usbmi takıp tekrar kurulum yapıyorum şuan para kalmadı cebe para girincede keyi alırım
Evet hocam dogru. O anakartı 10 kere format atın keyi hala kullanabilirsiniz anakarta gömülü olduğu için. Siz şimdi anakart degişiceksiniz o key iptal unutun onu. Yenisini alıcaksınız cok pahalı değil zaten. Usb deki dosya eski ise yenisini indirip temiz kurulum atın. Canınız istediği zaman yeni keyi alır kullanırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,335
Üyeler
167,954
Son üye
Denizz35
Top Bottom