Mr.Someone
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 213
ss at da bakalım.Hocam pro edition diyo kısmı ürün anahtari diyor lisans durumu diyor başka bir şey yok
Post automatically merged:
Anakarti degistiricem hocam
ss at da bakalım.Hocam pro edition diyo kısmı ürün anahtari diyor lisans durumu diyor başka bir şey yok
Post automatically merged:
Anakarti degistiricem hocam
Hocam tek şey sorucam size bugün pcyi sıfırlayacagim sifirladiktan sonra direkt pcyi açtığımda düz keyim caliscak ancak yeni anakart takıp calistirdigimda eğer key oem ise pcyi açtığımda keyi goremicek mantiken sonra ben pcyi kapatip Windows 10 yüklü usbyi takip kurulum yapıp tekrar key alsam sorun olmaz demi bunu cevaplarsaniz sevinirimss at da bakalım.
Doğru anladıysam sorununu olmaz ama yeni alırsan retail al bari.Hocam tek şey sorucam size bugün pcyi sıfırlayacagim sifirladiktan sonra direkt pcyi açtığımda düz keyim caliscak ancak yeni anakart takıp calistirdigimda eğer key oem ise pcyi açtığımda keyi goremicek mantiken sonra ben pcyi kapatip Windows 10 yüklü usbyi takip kurulum yapıp tekrar key alsam sorun olmaz demi bunu cevaplarsaniz sevinirim
tamamdırDoğru anladıysam sorununu olmaz ama yeni alırsan retail al bari.
Hocam pcyi sıfırladigimda key duruyor ancak anakart değiştigimde durmuyor demi? O zaman Anakarti degistigimde icinde Windows olan usbmi takıp tekrar kurulum yapıyorum şuan para kalmadı cebe para girincede keyi alırımAnakart degiştiğin için key her türlü iptal olucak. Yeni key satın alınız. Bir kaç gün önce satın aldım arkadaş için. Oem tercih ettim anakarta gömülü olmasi için. Link
Evet hocam dogru. O anakartı 10 kere format atın keyi hala kullanabilirsiniz anakarta gömülü olduğu için. Siz şimdi anakart degişiceksiniz o key iptal unutun onu. Yenisini alıcaksınız cok pahalı değil zaten. Usb deki dosya eski ise yenisini indirip temiz kurulum atın. Canınız istediği zaman yeni keyi alır kullanırsınız.Hocam pcyi sıfırladigimda key duruyor ancak anakart değiştigimde durmuyor demi? O zaman Anakarti degistigimde icinde Windows olan usbmi takıp tekrar kurulum yapıyorum şuan para kalmadı cebe para girincede keyi alırım