Am4 den Am5 geçince format gerekir mi?

Moonlighter

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,022
Arkadaşlar ssd, ekran kartı aynı ama hali ile anakart, işlemci Ram değişti 5600den 7500f geçtim gerekiyor mu? Sebep olarak bir ton oyunu bir daha yüklemeye üşenmem.

Arkadaşlar ssd, ekran kartı aynı anakart, işlemci Ram değişti 5600den 7500f geçtim gerekiyor mu? Sebep olarak bir ton oyunu bir daha yüklemeye üşenmem.
Değişmeyen bir şey kalmamış neredeyse. Format atman sağlıklı olur.

Arkadaşlar ssd, ekran kartı aynı ama hali ile anakart, işlemci Ram değişti 5600den 7500f geçtim gerekiyor mu? Sebep olarak bir ton oyunu bir daha yüklemeye üşenmem.
Tak çalıştır hocam.

Bir deneyeyim bakalım ne olacak buraya yazarım 🫡 elde bulunsun ileride karşınıza çıkarsa öğrenmiş olursunuz 2 saate yazıyorum sistemi toplayayım.
2 Saat çok gibi hocam bende ilk topladığımda o kadar sürmüştü ama...

Formatla.

Açıyormuş arkadaşlar ama oyun testi yapmadım. Windows isosunu indirip formatladım ne olur ne olmaz diyerek.

Format atsan daha iyi hemen driver güncellersin devam edersin.

Format at performans sorunları ve sürücüsel karmaşıklık çıkıyor. Ben öyle kullanamam rahat etmezdim. Bazen bilmediğim bir şey indirince bile daha sonra pis hissedip format atıyorum ben 2-3 aya bir. Anakart değişip format atmasam rahatsızlıktan ölürdüm :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,408
Üyeler
184,448
Son üye
erencan60
Geri