Squirtle48
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,948
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evde kullandığım kendi topladığım bilgisayarımıda 2. elden aldım komple. Ekran kartı ve işlemci düzgün çalışıyorsa dediğiniz gibi pek sıkıntı yok. Ekran kartını direk açar tüm macun bakımlarını yaparım zaten. Ben ekran kartında Nvidia'cıyım hala, AMD'ye ısınamadım bir türlü ama işlemcide de tam tersi, AMD'den başka almam yılların Intelcisi olmama rağmen.sistemde bir sorun yoksa çok güzel bence de. Özellikle ekran kartına ve işlemciye dikkat etmek lazım gerisi pek pahalı değil zaten. Ama ben kendimden örnek vereyim ikinci el 4070 ti süper alacakken bekledim. 9060xt aldım. Tercihe bağlı yani benim yüksek performansa ihtiyacım yoktu çok para da harcamadım 9060xt yeter dedim ve böyle karar aldım
Bahsettiğiniz sistemin 6000 serisine kadar sizi rahat götürür bir sitem olur diye düşünüyorum. ama 2. el satmaya kalktığınızda artık aynı kıymette olmayacak tabi. hayırlısı olsun hocam bu arada 500 gb çok az onu en az 1 - 2tb ile falan arttırabilirseniz arttırmanızı öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5070 li olan o sistemlerde benimde içime sinmeyen şeyler var mesela anakart m2 ssd slotu vs gibi.O nedenle bütçeyi baya aşabilir.
Bu sistem bizi bir yere götürmesede olur. Tekrar tekrar söylüyorum ama oynadığım oyunlar, tarzları, grafikleri belli keza hanımında öyle. Bize yetecektir, günde oynadığımız 2-3 saat zaten, iki çocuk olunca pek vakit kalmıyor.
5070 sistemde değiştirdikçe 5-10 fiyat artıyor.