Arama sonuçları: *

1. Aybars Han

| REHBER | Windows 11 Çubuğu ve menüsü Lagı düzeltme

Işıklı klavyemde ampul görselli bir tuş var. Basınca ışıklar açılıyor bunu bulamadğından Yorumlarında klavyenin ışığını çalıştıramadık diye eleştiriler oluyordu. :d 1694326892 O yüzden bı kitle yine başaramaz herhalde .d
  2. Aybars Han

Youtube ara sira olusan mozayik

Hacklenmiş hissiyatı veriyor çok fena.
  3. Aybars Han

Not için uygulama önerisi

teşekkürler
  4. Aybars Han

Not için uygulama önerisi

Arkadaşlar bilgisayarda not defterini açamıyorum çözümünü biliyorsanız buna yardım edin lütfen bide açamıcaksam da not defteri uygulaması önerisi lütfen.
  5. Aybars Han

Sizce niye Windows 9 çıkmadı?

Kimilerine göre 98 99 ile ilgili kimilerine göre uğursuz olduğundan kimilerine göre de 8.1 sayılıyor gerek yok bence üstünde düşünmeye. 1674892636 E bak 8 in devamı gibi durar diyen de çıktı böyle şeyleri merak edebiliriz sıkıntı yok ama çok da önemli değil.
  6. Aybars Han

diskte fazla alan kaplı

Hocam uygulamalar ve özellikler den temizlemeyi falan deneyin.
  7. Aybars Han

Windows 11 nasıl 10'dan hızlı çalışıyor?

Hocam 11 kullanmadım da genelde desteklemeyen sürümler arasında çok fark yoksa kuruluyor.
  8. Aybars Han

Bluestacks yüklenmiyor

Hocam hala cözemediyseniz başka bir emülatörle devam edin bluestacksin 99 da kalmasına sinir krizi geçirilir ama yt de çözüm videoları varf belki işinize yarar Edit:buda benim şansım yorumu attım düzeldi atmışsınız dfjfd
  9. Aybars Han

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

OEM KEY vs. pek bilgim tok ama CMD ye ''slmgr /xpr'' yazınca .. tarihinde bitecek diyor. Kalıcı olarak etkinleştirmedi anlat o zaman bunun güvenirliği ne bilmeyen olarak soruyorum.
Top Bottom