Bende de tam böyle oluyor sonra mavi ekran veriyoragalar bluestacks kurmaya çalışıyorum pc'ye her seferinde bu hatayı veriyor, çözümünü bilen varmı acaba? w10 home sl
biostan svm ayarını açman lazım, bende de öyleydi açınca düzeldi.Bende de tam böyle oluyor sonra mavi ekran veriyor
bluestacksi hem program kaldırma yerinden, hemde çalıştırı açıp %localappdata% yazıp bluestacksle alaklı olan tüm klasörleri silip programı yeniden yüklemeyi dener misin?bende mavi ekran vermiyor ama bu ekranda kalıyor, iptal et diyip çıkıyorum, yüklenmiyor
denedim ama olmadı maalesef yine, benimde svm ayarı açmama gerek varmı?biostan svm ayarını açman lazım, bende de öyleydi açınca düzeldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bluestacksi hem program kaldırma yerinden, hemde çalıştırı açıp %localappdata% yazıp bluestacksle alaklı olan tüm klasörleri silip programı yeniden yüklemeyi dener misin?
ben mail atarak sorunumu belirtmiştim bana böyle bir yazı yazdılar.denedim ama olmadı maalesef yine, benimde svm ayarı açmama gerek varmı?
denedim ama olmadı maalesef yine, benimde svm ayarı açmama gerek varmı?
reis dediğin gibi yaptım, uygulama yüklendi ama açılırken mavi ekran veriyor pcben mail atarak sorunumu belirtmiştim bana böyle bir yazı yazdılar.
linki bırakayım belki sorununu çözmende yardımı dokunur.
link : https://support.bluestacks.com/hc/tr/articles/360057303132-BlueStacks-5-Beta-Uygulama-ile-İlgili-Sorunlar-için-Çözümler
ek olarak ben bluestacksin tüm dosyalarını silen bir programı indirip oradan silme işlemi yapmıştım, sonra tekrar yükleyince düzelmişti. Programın linkini bulabilirsem atarım.
sanallaştırmayı açınca düzeldi.reis dediğin gibi yaptım, uygulama yüklendi ama açılırken mavi ekran veriyor pc
GameLoop kullanın benceagalar bluestacks kurmaya çalışıyorum pc'ye her seferinde bu hatayı veriyor, çözümünü bilen varmı acaba? w10 home sl
Hocam hala cözemediyseniz başka bir emülatörle devam edin bluestacksin 99 da kalmasına sinir krizi geçirilir ama yt de çözüm videoları varf belki işinize yarar
yukarda arkadaşın dediklerini yapınca düzeldiGameLoop kullanın bence
dediğim gibi svm ayarını bios üzerinden açınca düzeliyor.reis dediğin gibi yaptım, uygulama yüklendi ama açılırken mavi ekran veriyor pc
sanallaştırmayı açınca düzeldi.