Bu videonun başlığı VIETNAMCA. Başka sebep mi arıyorsun? Amerika - vietnam arasında ne döndüğünü anlatmam mı gerekiyor?sebebini biliyormusun?
kanal elektonik kanalı vietnamda vpn yada 3. parti hiçbir uygulama yok pc deBu videonun başlığı VIETNAMCA. Başka sebep mi arıyorsun? Amerika - vietnam arasında ne döndüğünü anlatmam mı gerekiyor?
Alıntıyı görüntüle
kanal elektonik kanalı vietnamda vpn yada 3. parti hiçbir uygulama yok pc de
Fark etmez. Önemli olan vietnamla aranızda herhangi bir bağ olması. Fbi sizi bu yüzden izliyor. Olası bir tehlike anında cihazınız, siz başındayken kendini imha edecektir. Dikkatli olun.kanal elektonik kanalı vietnamda vpn yada 3. parti hiçbir uygulama yok pc de
kanallada alakası yok Elraen'in youtube kanalındada oluyorkanal elektonik kanalı vietnamda vpn yada 3. parti hiçbir uygulama yok pc de
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
ms edge kaynaklımı diyorsunuzBende de böyle şeyler çıkıyor brave kullanıyorum bundan kaynaklı bence
Başka tarayacıda denemedim bence öyledir bu arada fotoyu çekmeyi nasıl başardınız bende 1 saniye ya var ya yokms edge kaynaklımı diyorsunuz
tam olduğu sırada denk getirdim avına yaklaşan aslan gibi ekranda sabit duruyordu elime direkt telefonu alıp çektimBaşka tarayacıda denemedim bence öyledir bu arada fotoyu çekmeyi nasıl başardınız bende 1 saniye ya var ya yok
Dikkatli olun. Kendisi vietnamda yaşıyor.kanallada alakası yok Elraen'in youtube kanalındada oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ms edge kaynaklımı diyorsunuz
Hacklenmiş hissiyatı veriyor çok fena.
hocam kanal içeriği ile ilgileniyorum bot kanal değil
abonede değilim içeriklerini izledimMesaj otomatik birleştirildi:
hocam kanal içeriği ile ilgileniyorum bot kanal değil