Arama sonuçları: *

1. Beşiktaşlı Reyna

Sisteme virüs girdi destek

Bende ilk bir şey olmadı sonradan mailler gelmeye başlayınca anladım :D
  2. Beşiktaşlı Reyna

Korsan değil zaten indirdiğim şey yama indirdim. Fifa 23 orjinaldi, ve başka bişey indirmişim dikkatsizlik benimde var fark etmedim. Ve sonrasında kurdum ve başıma geldi
  3. Beşiktaşlı Reyna

Steam envanterim komple boşalmış artık nafile :D
  4. Beşiktaşlı Reyna

Epic games hariç hepsini aldım. Epic games saçma bir şekilde ilk oyun alım faturasını istiyor. 2020'de aldım maili bile durmuyor nasıl atıcam anlamıyorum saçmalıyorlar
  5. Beşiktaşlı Reyna

Hocam bi dosya indirdim, fakat reklamlarda çıkan dosyalardan inmiş. Dikkat etmeden kurdum bende. Daha sonrasında pc yavaşlamaya başladı. Benim pc yavaşlamaz bunun farkındaydım anormallik olduğunun. Ardından mavi ekran verdi ve hiç anlamadım nedenini. Daha sonra mail gelmeye başladı. Epic games...
  6. Beşiktaşlı Reyna

Tamamdır teşekkür ederim 1709273425 Evet maalesef var fifa 23 için 2024 yaması indiriyordum. 2 tane dosya indi biri virüsmüş kurdum pc yavaşlamaya başladı. Sonra mavi ekran verdi ama fake mavi ekran. Ve ardından olanlar oldu
  7. Beşiktaşlı Reyna

Fakat şöyle bir şey var, steamdeki envanter format attıktan sonra satılmaya başladı. Sonrasında hemen şifreyi değiştirdim 1709272295 Social club'a dün ticket attım şuan mesaj geldi hesabı kurtarmışım
  8. Beşiktaşlı Reyna

günaydın sisteme virüs girdi. Epic games, social club şifrelerim ve mail adresleri değişti. Steam envanterdeki bütün skinlerim satıldı. Hepsi bilgim dışında yapıldı, Pc açmaya çalışırken fake mavi ekran geldi. Format attım sistemi açıyorum artık, bütün şifreleri değiştirdim. Dikkat etmem...
  9. Beşiktaşlı Reyna

Bilgisayara virus girdi hesap sifreleri gitti

Fifa 23 2024 yaması kurarken
  10. Beşiktaşlı Reyna

Bilgisayarı açamıyorum önüme fake ekran geliyor bilgisayar hata verdi yazıyor ama hata vermiyor açılıyor ama ben masaüstünü göremiyorum
  11. Beşiktaşlı Reyna

Arkadaşlar merhaba bilgisayara virüs girdi epic Game hesabım çalındı. Diğerleri hala duruyor e-posta şifremi değiştirdim bilgisayarı açmaya çalıştığım zaman bilgilerimi gidiyor nasıl sıfırlayabilirim bunu şu an bilgisayarı kapattım bekliyorum
  12. Beşiktaşlı Reyna

Video indirme programı ?

Denedim de olmadı maalesef videonun bir kısmı iniyor
  13. Beşiktaşlı Reyna

Video indirme programı ?

Udemyden video indirecektim o yüzden sordum. Dersi satın aldım fakat uygulamaya girip izlemek yerine indirip izlemek daha mantıklıydı
  14. Beşiktaşlı Reyna

Video indirme programı ?

Arkadaşlar merhaba, youtube gibi sitelerden değil de herhangi bir siteden video indirmek istiyorum. Önceden bir video izlerken üstte video indirme programı olurdu. o programın adını unuttum veya onun gibi bir program önerir misiniz ?
  15. Beşiktaşlı Reyna

Modding ApRa Ping Tester - 2023 Yayında!

Antalyada oturuyorum tam merkezde
  16. Beşiktaşlı Reyna

Modding ApRa Ping Tester - 2023 Yayında!

Hocam evdeki pcde valorantta 35-40ms alıyorum bunu düşürme videoları izledim. Daha denemedim evde denicem. Düşmezse önerdiğin bir şey var mı düşmesi için ?
  17. Beşiktaşlı Reyna

Bilgisayar açılırken sorunla karşılaşıyorum.

Arkadaşlar günaydın, bilgisayar açılırken bu sorunu alıyorum ESC bas diyor basıyorum bios ekranına dönüyor. Masaüstü hiç bir şekilde gelmiyor. Sorunu nedir ne yapmam lazım ?
  18. Beşiktaşlı Reyna

Format atarken problem var

Arkadaşlar merhaba. Format atarken ve attıktan sonra böyle bir hata alıyorum. Bilgisayara virüs girdi o yüzden format attım fakat bu hata canımı sıkmaya başladı.
  19. Beşiktaşlı Reyna

En yüksek fps veren windows 10 modlanmış işletim sistemi

Modlanmış windows ne oluyor ilk kez duyuyorum açıklama imkanınız var mı ?
Top Bottom