Neler Yeni

Video indirme programı ?

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Samet Kapucuoğlu
Arkadaşlar merhaba, youtube gibi sitelerden değil de herhangi bir siteden video indirmek istiyorum. Önceden bir video izlerken üstte video indirme programı olurdu. o programın adını unuttum veya onun gibi bir program önerir misiniz ?

JSezar

80+ Silver
idm var.ücretli.

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
snop02
Arkadaşlar merhaba, youtube gibi sitelerden değil de herhangi bir siteden video indirmek istiyorum. Önceden bir video izlerken üstte video indirme programı olurdu. o programın adını unuttum veya onun gibi bir program önerir misiniz ?
idm, antdownloader ve xdm var. Xdm geliştiricisi suan bıraktı galiba programı güncellestirmeyi..
idm nin github ta key scripti var acık kaynak..
adm arasıra software sitelerinde lifetime legal olarak paylasılıyor..

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
577
İsim
sabri reis
İnternet download manager var ama her siteden indirecek diye bir kaide yok bazı siteler video indirmeye önlem alıyor

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Samet Kapucuoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternet download manager var ama her siteden indirecek diye bir kaide yok bazı siteler video indirmeye önlem alıyor
idm, antdownloader ve xdm var. Xdm geliştiricisi suan bıraktı galiba programı güncellestirmeyi..
idm nin github ta key scripti var acık kaynak..
adm arasıra software sitelerinde lifetime legal olarak paylasılıyor..
Udemyden video indirecektim o yüzden sordum. Dersi satın aldım fakat uygulamaya girip izlemek yerine indirip izlemek daha mantıklıydı

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
577
İsim
sabri reis
Top Bottom