Arama sonuçları: *

1. DeveloperRedneck

Windows 11'e geçilir mi?

2. DeveloperRedneck

sistemime erişen çinli (Virüs)

Metehanın resmini windows wallpaper yap hemen bırakır kesin çözüm
  3. DeveloperRedneck

windows 11 pro oem anahtar ile ilgili sorular

Ben ucuzunu alıp geçiyorum 1-2 seneden daha kısa sürede de format pek atmadığım için giderse de çok koymuyor tekrar alıyorum
  4. DeveloperRedneck

Güncelleştirme yapamıyorum

Parantez içindeki kodu arayın tarayıcıda. Muhtemelen microsoft tarafından veya başka birileri tarafından cevaplanmış bir şeydir.
  5. DeveloperRedneck

asus laptop hangi windows gider

win10
  6. DeveloperRedneck

Windows İçin Alan Bölmek Zorundamıyım

Ben fotoğraf, doküman vs. saklayacağım şeyler için 10-20 gb küçük bir D bölümü ayırıyorum, kalan kısım C oluyor.
  7. DeveloperRedneck

Oem win10 key site önerisi ?

Oem olursa daha iyi olur retail formattan sonra gidiyor. En ucuz ve güvenilir nerede bulabilirim ?
  8. DeveloperRedneck

Format atınca windows lisansı gider mi ?

bende retail var, keyi yazmama gerek kalmıyor gene de not etmek iyidir
  9. DeveloperRedneck

Format atmadan 11 Home -> 11 Pro

VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T bu microsoftun verdiği kodlardan sanırım denersin olmazsa google'da arat. İnternet bağlantını denetim masası ağ ayarlarından devre dışı bırakıp, etkinleştirme kısmında bu kodu yazıp restart at
  10. DeveloperRedneck

Win 11 mi Win 10 mu kullanmalıyım?

Yakın zamanda geçtim ve iyi gözüküyor w11.
  11. DeveloperRedneck

Office 365 formattan sonra etkinleşmedi

giriş otomatik yapıyor zaten edge üstünden ancak etkinleştirme kodu soruyor
  12. DeveloperRedneck

Office 365 formattan sonra etkinleşmedi

Zamanında windows 10 pro + office key almıştım uyguna Temiz formattan sonra Office otomatik olarak upgrade olmadı. Office'i indir kısmından kod'um var diyerek win10 kodunu giriyorum ama olmuyor başka bir kod muydu hatırlamıyorum, napabilirim ?
  13. DeveloperRedneck

Win 10 format ve kurulum

Usb ile temiz format yapın hocam
  14. DeveloperRedneck

C diskini genişletmek aktif değil

Merhaba. 136GB ayrılmamış alanı C'ye ekleyip büyütmek istiyorum ama C'ye sağ tıkladığımda genişlet inaktif oluyor. E'yi genişletebiliyorum sadece. Ne yapmam gerekiyor ?
  15. DeveloperRedneck

HDD'den SSD'ye Geçiş Sonrası Format

Merhaba. Sadece HDD bulunan laptop'a m2 ssd taktım. HDD iki bölümden oluşuyor bir diski Windows 10 yüklü OS diski bir diski de kaybetmek istemediğimiz arşiv diski. Klonlama yöntemiyle yapmaya çalışırken hata aldım o yüzden temiz kurulum ile SSD'ye windows yüklemek istiyorum. Yükleme esnasında...
  16. DeveloperRedneck

Windows 10 Format Sırasında "Hazırlanıyor"da kaldı

Birisinin laptobuna format atıyorum. SSD yok, HDD'ye temiz kurulum yapmaya çalışıyorum. HDD çok yavaştı, bilgisayara girip disk bölmeyi yapmak bile zor oldu. O yüzden biraz bekleme kararı almıştım formatın uzun süreceğini düşüyordum ama 4 saat oldu hâlâ "Hazırlanıyor" yazıyor masaüstü gelmedi...
  17. DeveloperRedneck

İnternetteki orta fiyattaki win 10 lisans keyi

Onu gördüm de çok makul gelmedi. Kaspersky olduğundan olabilir.
  18. DeveloperRedneck

İnternetteki orta fiyattaki win 10 lisans keyi

Paket halinde uygun var mı bildiğin, office programları vs. kast ediyorum.
  19. DeveloperRedneck

google arama çubuğu yok

Üç nokta Ayarlar Sol kısımdan Arama Motoru kısmına gel Üç bölmeli bir yer gelecek ana ekrana orada; Adres çubuğunda arama Motoru >> Google Başlangıçta kısmında ise Belirli sayfa veya sayfa gruplarını aç kısmına https://www.google.com/ bu url'yi ekleyin. Yapılıyorsa Varsayılan Arama motoru...
  20. DeveloperRedneck

25-50tl ye satılan win10 keyler güvenilir mi?

Bu sorunun cevabını arıyorsunuz sanırım.
Top Bottom