Brave tarayıcı flickering sorunu

Reaksiyon skoru
5
Uygulama ilk açıldığında veya herhangi bir zamanda anlık uygulama penceresi gidip geliyor. Sorunu araştırdığım zaman ayarlardan grafik hızlandırmasını kapatırsanız çözülür gibi öneriler okudum ancak hızlandırmayı kapatınca her video 15fps gibi hissettiriyor. Flickering sebebi ne olabilir başka bir çözüm önerisi olan var mı?

eklentilern neler ayarları resetlemeyi denediniz mi

Bahsettiğim flickering bu. Herhangi bir zamanda da aynı kararma olabiliyor. Şu ana kadar fark ettiğim tetikleme sebepleri; uygulamayı açmak, tekrar uygulamaya odaklanmak, tam ekrana girip çıkmak.

Eklenti olarak ek phantom var sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eklentilern neler ayarları resetlemeyi denediniz mi
Ayarları resetlemeyi denemedim.

saçma olabilir ekran kartı ddu yap istersen chrome çizgi oluyordu rahatsız ediyordu ddu ile yaptım düzeldi.

saçma olabilir ekran kartı ddu yap istersen chrome çizgi oluyordu rahatsız ediyordu ddu ile yaptım düzeldi.
DDU veya nvidia uygulaması üzerinden temiz kurulum yaptıktan birkaç gün sonra yine aynı sorunları almaya başlıyorum.

DDU veya nvidia uygulaması üzerinden temiz kurulum yaptıktan birkaç gün sonra yine aynı sorunları almaya başlıyorum.
Başka browser deneyin sorun yoksa ddu'ya gerek yok

Firefox deneyin isterseniz

Chrome'da böyle bir sorun yaşamıyorum.
Yani o zaman Brave'e özel bir sorun, silip tekrar kurmayı deneyebilirsiniz, bütün yer imleri vs. olduğu gibi geri gelir zaten hesabınız giriliyse
Açık olan eklentiler kapatılıp denenebilir

Geri