sistemime erişen çinli (Virüs)

Everlast

80+
Reaksiyon skoru
19
Bilgisayarım da virüs var ve benimle dalga geçiyor resmen (sistemime erişimi var çinli)
2 gün önce aynı şekilde virüs bulaştı ben güvenmediğim programları vs indirmiyorum da şüphelendiğim bir program var ve onu kaldırdım
Microsoft Store üzerinde Desktop Live Wallpapers uygulaması sizce şüphem doğrumudur kafayı yicem :d

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bilgisayarım da virüs var ve benimle dalga geçiyor resmen (sistemime erişimi var çinli)
2 gün önce aynı şekilde virüs bulaştı ben güvenmediğim programları vs indirmiyorum da şüphelendiğim bir program var ve onu kaldırdım
Microsoft Store üzerinde Desktop Live Wallpapers uygulaması sizce şüphem doğrumudur kafayı yicem :d
1 hafta sabret
şunu loopa al bir hafta boyunca psikolojisi bozulsun.

En kötü format atarsın süphen varsa görev yöneticisinden kontrol et anormal çalışan bir şey var mı diye.

microsoft store üzerinden indirdiğin bir uygulama üzerinden virüs bulaşacağını düşünmüyorum . Format at rahat et sıfırdan kurulum yap

1 hafta sabret
şunu loopa al bir hafta boyunca psikolojisi bozulsun.

En kötü format atarsın süphen varsa görev yöneticisinden kontrol et anormal çalışan bir şey var mı diye.
hocam dediğim uygulamayı açtım şüphelendiğimi anladımı anlamadım, birden 10 tane pencere açıldı pc de kapandı sonra öyle olunca direkt ethernet kablosunu çektim uygulamayı sildim şuan da bişey yok bilmiyorum steam hesabımı çinceye alıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada dün attım formatı

hocam dediğim uygulamayı açtım şüphelendiğimi anladımı anlamadım, birden 10 tane pencere açıldı pc de kapandı sonra öyle olunca direkt ethernet kablosunu çektim uygulamayı sildim şuan da bişey yok bilmiyorum steam hesabımı çinceye alıyordu

bu arada dün attım formatı
Virüsten önce attıysan formatı bidaha at.

hocam virüs den sonra attım yine aynı problem oldu kurduğum fazla bi uygulama da yok oyunlar var bi kaç tane de güvenilir program var
Desktop Live Wallpapers yayıncısı da çinli sanırım

crackli hiç bir program yok

tarayıcı da Dark reader diye bi eklenti kullanıyorum bu eklentiden erişim sağlama şansı var mı?

Pcde iki disk varsa ikisini de sıfırla formatta.

2. disk de yedeklerim var başka hiç bir şey yok

format atmadan bi çözümü var mı ?

kanka salmaz bu beni be 4 gündür başıma bela oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,388
Üyeler
183,419
Son üye
astroaudd