Bilgisayar 2 aded disk bulunuyorsa diğer diskin içine keyloger trojan atma ihtimali var bir verilerini yedekleme başka disk cloud yedekle Google drive. Mega veya Yandex diskBilgisayarım da virüs var ve benimle dalga geçiyor resmen (sistemime erişimi var çinli)
2 gün önce aynı şekilde virüs bulaştı ben güvenmediğim programları vs indirmiyorum da şüphelendiğim bir program var ve onu kaldırdım
Microsoft Store üzerinde Desktop Live Wallpapers uygulaması sizce şüphem doğrumudur kafayı yicem :d
LKEWQLŞJEKLQWJELKQKLHWKQHEQLQWŞİQF1 hafta sabretşunu loopa al bir hafta boyunca psikolojisi bozulsun.
En kötü format atarsın süphen varsa görev yöneticisinden kontrol et anormal çalışan bir şey var mı diye.
1 hafta sabretşunu loopa al bir hafta boyunca psikolojisi bozulsun.
En kötü format atarsın süphen varsa görev yöneticisinden kontrol et anormal çalışan bir şey var mı diye.
not defterine sırayla kullanalım yaz , belli saatlerde o belli saatlerde sen kullan Birde dili değiştirme de :dkanka salmaz bu beni be 4 gündür başıma bela oldu
metehan kimmi tarihi bilmiyen birisi dahametehan kim ?
hocam o zaman format attığım usb ye de virüs bulaşmış olma ihtimali ?Bilgisayar 2 aded disk bulunuyorsa diğer diskin içine keyloger trojan atma ihtimali var bir verilerini yedekleme başka disk cloud yedekle Google drive. Mega veya Yandex disk
Metot nasıl nedir bilemiyorum ama format sonra Esener mod 32 secutiry internetsoru soruyorum dalga geçiyonuz format dan başka çaresi yok mu yedeklerim var disk de
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam o zaman format attığım usb ye de virüs bulaşmış olma ihtimali ?
Malwarebytes arkadaş yazmış ufak bir tavsiye modemini 1 kere resetle yeni ip geçsinsoru soruyorum dalga geçiyonuz format dan başka çaresi yok mu yedeklerim var disk de
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam o zaman format attığım usb ye de virüs bulaşmış olma ihtimali ?
Damn manbunu açsın hiç yoktan insafa gelir belki çinli aga