format atınca oem gidiyor diye biliyorumBence oem key tercih edin. Geçen günlerde ben de almak için araştırma yapıyordum, oem ürünü kullanınca anakartınıza yazılıyor ve format atsaniz dahi gitmiyor. Ve tek siz kullanıyorsunuz. Tek kötü yanı anakart değiştirirken oem anahtarını bir daha kullanamazsınız.
Gitmiyor OEM format atınca. OEM key anakarta kazınır.format atınca oem gidiyor diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya zaten laptop için soruyoz anakart değişikliği olmaz
Okuyup araştırdığım her yerde oem key anakarta gömülür, format atsanız dahi silinmez diyor.format atınca oem gidiyor diye biliyorum
oem al o zaman.format atınca oem gidiyor diye biliyorum
retail güvenilir miOEM anakarta kazınır ama fiyatı da dört haneli olur. 50-60 liraya bir key alın veya cmd ile aktifleştirin geçin
link atsana kanka aldığın yerdenBen ucuzunu alıp geçiyorum 1-2 seneden daha kısa sürede de format pek atmadığım için giderse de çok koymuyor tekrar alıyorum
yakın zamanda sağlamlisans dan aldım oem resimdeki komutu yazaraktan keyininiz Oem veya retail olduğu görebilirsinizSaglam lisans ve jet lisans güvenilirdir istediğinden uygun olanı al.
Retail keyi yeni bilgisayarınıza taşıyabilirsiniz. ama önce eski bilgisayarınızdan kaldırmanız lazım.ya şu retaile kafam karıştı
güvenilir miyakın zamanda sağlamlisans dan aldım oem resimdeki komutu yazaraktan keyininiz Oem veya retail olduğu görebilirsiniz
Retail key yeni bilgisayarınıza taşıyabilirsiniz. ama önce eski bilgisayarınızdan kaldırmanız lazım