Arama sonuçları: *

1. GrandTurko

Modding Chatgpt Ücretsiz Windows 10 Pro Key'i Veriyor !

Arkadaşlar böyle şeylerde çok umutlanmayın. biriktirin 2 haftalık harçlığınızı internette ucuza keyler var. Boşverin böyle şeyleri.
  2. GrandTurko

Oyun için Windows 11 mi? Windows 10 mu?

Hocam Win10 da kalın bence, çok gerek yok 11 e 1687031280 Doğrumudur bilemem ama win11 amd tabanlı sistemlerde önerilmiyor, sorunluymuş. Pek bir bilgim yok, o yüzden kafa rahat olsun.
  3. GrandTurko

Windows 10 formatını atamıyorum Rufus hata veriyor.

Hocam o zaman şöyle bir şey önerebilirim. Bu video da rufusun yaptığı işlemi CMD den yapmayı gösteriyor. videoyu izleyin, sadece oradaki iso yerine kendi isonuzu atın. Elimden gelen yardım bu kadar hocam umarım yardımcı olurum. 1679150644 Videoyu detaylı izlemenizi tavsiye ederim.
  4. GrandTurko

Windows 10 formatını atamıyorum Rufus hata veriyor.

hocam rufus yerine direkt MediaCreationTool öneririm, girip başka bir bilgisayar için yükleme medyasına tıklayıp "Kullanılacak medyayı seçin" diyip usb yi seçiyorsunuz ve kendi usbnize tıklayp devam ettiğiniz de içine isoyu indirip usb yi hazırlıyor çok basit bir işlem rufusa göre...
  5. GrandTurko

beyler bu sistem win 8 kaldırırmı

64 bit olması için 2Gb ramden fazla olması lazım. 32 bit indirebilirsiniz
  6. GrandTurko

windows 11 e güncellemek ne kadar mantıklı ?

Temiz kurulum her zaman daha iyidir kalıntı bırakmaz, format atarak geçmek daha mantıklıdır.
  7. GrandTurko

FAT32 ve NTFS hangisini seçicem

Fat32
  8. GrandTurko

flashtan format dosyalarını masaüstüne iso dosyası olarak nasıl çıkarabilirim

Hocam bunun yerine direk internetten iso dosyasını indirin.
  9. GrandTurko

Bilgisayar driver sorunu

Hocam pcniz sorunun system32 de olduğunu söylüyor. Yani ben format tan başka bir çözüm göremiyorum.
  10. GrandTurko

Win 10dan 11e geçilir mi

ben geçtim, temiz kurulum yaparak. 22H2 güncellemesinde. Herhangi bir sorun görmedim gayet güzel. Windows 10 a geçmeyi düşünmüyorum.
  11. GrandTurko

win 10 dan win 11 e yükseltme değermi

Hocam ben geçtim hiç bir sıkıntı yok mis gibi. Temiz kurulum tavsiye ederim Microsoftun sitesinden ISO dosyasını indirin rufus ile USB ye kurun.
  12. GrandTurko

Windows 11 22H2 gelmedi

Microsofttun win11 indirme sitesinde en altta ISO indirme kısmında ISO dosyasını indirip temiz kurulum yapın. Banada gelmemişti.
  13. GrandTurko

Windows 11 Güncelleme Yapmıyor

Hocam yükleme yardımcısı ile de yapabilirsiniz ben zaten öyle yapıyordum sadece bu günc için rufus kullandım. Yani bir şey olmaz
  14. GrandTurko

Windows 11 Güncelleme Yapmıyor

hocam tavsiyem iso dosyasını indirip temiz kurulum yapmanız. bana 22h2 güncelleme teklifi bile gelmedi iso ile temiz kurulum yaptım https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11
  15. GrandTurko

Windows 11 22H2 Sürümü

Microsoftun resmi sitesine gelmiş 22h2 resmi iso dosyası.
  16. GrandTurko

Windows 11 22H2 Sürümü

https://hwp.com.tr/windows-11-22h2-guncellemesiyle-gelecek-yeni-ozellikler-215973 Bunun yanında oluşan hataları düzeltmeler ve iyileştirmeler. Bu sabah sırf bu güncelleme için windows 11 temiz kurulum yaptım çünki geçmek istiodum windows 11 e. Birazcık beklemem gerek güncelleme gelmesi için...
  17. GrandTurko

Windows 11 22H2 Sürümü

İndirdim hocam. ama sürüm hala 21H2 1663667258 Hatta İnsider programına katıldım Relaese Preview seçtim orda da 22h2 gözükmedi.
  18. GrandTurko

Windows 11 22H2 Sürümü

Merhabalar. Bugün 20 Eylül. Ve bugün Windows 11 22h2 sürümünün çıkış günü. Fakat 22h2 sürümünü nasıl indiririm Windows Update de çıkmıyor. Keza insider da da.
  19. GrandTurko

Microsoft şaka mısın?

Konuyla çok alakalı mı bilmiyorum ama Windows 11 in 22h2 sürümü yarın mı geliyor?
  20. GrandTurko

Sizce Win10 mu Win11 mi?

Hocam bu ay 22h2 sürümü geliyor o geldiğinde win 11 i bende denicem size tavsiyem 22h2 geldiğinde win 11 i deneyin. Fakat temiz kurulum.
Top Bottom