Nasıl yani indirilenlerde.ISO dosyası tam olarak nerede?
Hocam şöyle bir şey var modlu Windows 10 yükliyeceğim. ReviOShocam rufus yerine direkt MediaCreationTool öneririm, girip başka bir bilgisayar için yükleme medyasına tıklayıp "Kullanılacak medyayı seçin" diyip usb yi seçiyorsunuz ve kendi usbnize tıklayp devam ettiğiniz de içine isoyu indirip usb yi hazırlıyor çok basit bir işlem rufusa göre.
"bu siteden Windows 10'u bilgisayarınıza yüklemeyi mi istiyorsunuz" kısmında "Aracı şimdi indirin" kısmından indirebilirsiniz.
Hocam o zaman şöyle bir şey önerebilirim.Hocam şöyle bir şey var modlu Windows 10 yükliyeceğim. ReviOS
Videoyu detaylı izlemenizi tavsiye ederim.Hocam o zaman şöyle bir şey önerebilirim.
Bu video da rufusun yaptığı işlemi CMD den yapmayı gösteriyor. videoyu izleyin, sadece oradaki iso yerine kendi isonuzu atın.
Elimden gelen yardım bu kadar hocam umarım yardımcı olurum.
Hocam Rufus'un güncel olmayan eski 3.9 versiyonunu indirdim onla oldu sıkıntıya yol açarmı?Hocam o zaman şöyle bir şey önerebilirim.
Bu video da rufusun yaptığı işlemi CMD den yapmayı gösteriyor. videoyu izleyin, sadece oradaki iso yerine kendi isonuzu atın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Videoyu detaylı izlemenizi tavsiye ederim.
Hocam cevabınıza ihtiyacım var yukarda dediğim gibi Rufus'un güncel olmayan eski 3.9 versiyonunu indirdim onla oldu sıkıntıya yol açarmı?Hocam o zaman şöyle bir şey önerebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Videoyu detaylı izlemenizi tavsiye ederim.