Neler Yeni

Windows 10 formatını atamıyorum Rufus hata veriyor.

ahmt3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ahmet
ReviOS 22H2 kuracaktım. ISO dosyasını Rufus'la USB belleğe yazdırıcam fakat aygıta erişim engellendi diye bir hata veriyor. Bir de ayırma birimi boyutu varsayılanda 16KB gösteriyor bunu arttırmalı mıyım?

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    28.4 KB · Hit: 150

xFlouy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hamza Dinç
ISO dosyası tam olarak nerede?

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hüseyin Ege Karakışla
hocam rufus yerine direkt MediaCreationTool öneririm, girip başka bir bilgisayar için yükleme medyasına tıklayıp "Kullanılacak medyayı seçin" diyip usb yi seçiyorsunuz ve kendi usbnize tıklayp devam ettiğiniz de içine isoyu indirip usb yi hazırlıyor çok basit bir işlem rufusa göre.
"bu siteden Windows 10'u bilgisayarınıza yüklemeyi mi istiyorsunuz" kısmında "Aracı şimdi indirin" kısmından indirebilirsiniz.

ahmt3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam rufus yerine direkt MediaCreationTool öneririm, girip başka bir bilgisayar için yükleme medyasına tıklayıp "Kullanılacak medyayı seçin" diyip usb yi seçiyorsunuz ve kendi usbnize tıklayp devam ettiğiniz de içine isoyu indirip usb yi hazırlıyor çok basit bir işlem rufusa göre.
"bu siteden Windows 10'u bilgisayarınıza yüklemeyi mi istiyorsunuz" kısmında "Aracı şimdi indirin" kısmından indirebilirsiniz.
Hocam şöyle bir şey var modlu Windows 10 yükliyeceğim. ReviOS

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hüseyin Ege Karakışla
Hocam şöyle bir şey var modlu Windows 10 yükliyeceğim. ReviOS
Hocam o zaman şöyle bir şey önerebilirim.
Bu video da rufusun yaptığı işlemi CMD den yapmayı gösteriyor. videoyu izleyin, sadece oradaki iso yerine kendi isonuzu atın.
Elimden gelen yardım bu kadar hocam umarım yardımcı olurum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu video da rufusun yaptığı işlemi CMD den yapmayı gösteriyor. videoyu izleyin, sadece oradaki iso yerine kendi isonuzu atın.
Videoyu detaylı izlemenizi tavsiye ederim.

ahmt3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam Rufus'un güncel olmayan eski 3.9 versiyonunu indirdim onla oldu sıkıntıya yol açarmı?

Hocam cevabınıza ihtiyacım var yukarda dediğim gibi Rufus'un güncel olmayan eski 3.9 versiyonunu indirdim onla oldu sıkıntıya yol açarmı?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,507
Üyeler
161,867
Son üye
Muwusty
Top Bottom