Arama sonuçları: *

• Users: Lympha
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Lympha

win 11 yükseltilmelimi?

direkt yükseltebilirsin ama çok sıkıntı yaşarsın uzun vadede. ben öyle yapmıştım bir yerleri win 10 görüntüsi bir yerleri win11 görüntüsüydü
  2. Lympha

Acer Nitro 5 Yüksek Cpu Sorunu

ben 1 sene driver booster gibi programlar kullandım GTA high 90fps den GTA low 20fps+drop yaşamaya başladım. win11 çıktığından beri Windows güncellemesi kullanıyorum memnunum
  3. Lympha

hocam onları da kullanmananı tercih ederim. zaten kurulumdan hemen sonra Windows güncelleştirmeleri kısmından güncellemeleri sürekli denetleyin yüklersen driverları win11 otomatik kendisi yüklüyor 1694954596 drivers cloud da mantıklı bir program değil açıkçası
  4. Lympha

driver booster gibi driver yükleme programları kullanmasın dimi kurulum esnasında?
  5. Lympha

boşta 50 dereceyi görmesi kadar normal bişe yok bro 1694954407 normalden az bile yiyor. benim sistem boşta 7.4gb Rami deviriyordu gittim ram aldım 16gb lık 1694954424 win11 çok ram tüketiyor boşta
  6. Lympha

WİNDOWS 11 E ŞUAN GEÇİLİR Mİ ?

sistemim 2023 çıkışlı önerilen yazılımı win 11 ve win 10 da kurdum zamanında test etmek için win 11 daha performanslı çalıştı, aslında direkt işletim sistemini kötülemeniz saçma, cihazın üreticisinin önerdiği windows sürümü neyse onla takılmak daha iyi olucaktır. 2021-2022-2023 cihazları win11...
  7. Lympha

WİNDOWS 11 E ŞUAN GEÇİLİR Mİ ?

alakası yok.
  8. Lympha

Windows 10 Pro Retail Key nereden alabilirim?

birinde satıcıya daha çok para kalıyor.
  9. Lympha

Modding Chatgpt Ücretsiz Windows 10 Pro Key'i Veriyor !

OEM falan vermezmi acaba
  10. Lympha

Modding Chatgpt Ücretsiz Windows 10 Pro Key'i Veriyor !

fixlendi
  11. Lympha

Bedava Win10/11 Pro kodu alma

bende olmadı bu kod 1687385164 fixlenmiş
  12. Lympha

Disk kullanımının %100 olması sorunu

hocam alengirli programlar indirdiğiniz için olabilir görev yöneticisinden disk kısmına tıklayıp en çok hangi uygulama disk kullanıyor söyleyebilirmisiniz
  13. Lympha

Kmspico çığlık sesi

anladım, bir sıkıntı yaratıyor mu ki?
  14. Lympha

Kmspico çığlık sesi

dostum bedava aktifleştirebiliyorken neden para vericeksiniz onu anlamadım. windows kaç sürümünü kullanıyordunuz? ona göre size bir link göndericem
  15. Lympha

Kmspico çığlık sesi

kmspico dan uzak dur dostum regedit lerin anasını ağlatıyor. ve o çığlık sesinden korkmana gerek yok butonun üstüne gelince yapıyor
  16. Lympha

Yeni laptop yazılım ekranı açılıyor

muhtemelen değil. bir flash diski hazırlayıp bios dan o flasha öncelik tanıyıp işletim sistemi yüklenmeli
  17. Lympha

Kaybolan disk boyutu

dediğin gibi oyunların kapladığı oyunlara baktım haklısın :d 400gb kaplıyomuş tüm her şey bende diyorum neden böyle disk alanım kayboldu
  18. Lympha

Kaybolan disk boyutu

disk temizleme yaptım 1gb temizledi altı üstü 1658343488 evet ssd de kurulu ama yine de bir windows un 100gb kaplaması normal değil
  19. Lympha

Kaybolan disk boyutu

500gb lık ssdmde yalnızca 300gb'ını oyunlar kaplarken ve diğer programlar toplam 30gb yer kaplarken sistemimde sadece 47.4gb alan boş hala durumu çözebilmiş değilim.
  20. Lympha

Yeni̇ Pc Kullaniyorum Yardimci Olur Musunuz

evet klavyende ctrl tuşu takıldığında bu sefer bastığında fonksiyon tuşlarını kullanmış olursun mesela a tuşuna basarsın ama ctrl takılı kaldığı için ctrl a kombinasyonu olur ve masaüstündeki tüm dosyaları seçer. kısacası evet klavyeyle alakalı bir sorun
Top Bottom