Neler Yeni

Acer Nitro 5 Yüksek Cpu Sorunu

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
Bilgisayar ilk açıldığında 70-80 leri görüyor ve fandan yüksek ses geliyor. Bu attığım ekran resmi ise intel controller sildikten sonraki hali.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bellek de bu şekilde şu anda

Alıntıyı görüntüle
driver booster gibi driver yükleme programları kullanmasın dimi kurulum esnasında?

MeliL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet Özdemir
Instagram
same.ttt
Twitter
ozdmr_smt
Discord
MeliL#7408
driver booster gibi driver yükleme programları kullanmasın dimi kurulum esnasında?
Hayır Drivers Cloud kullanıyorum o da internetten güncel halini buluyor zaten.

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
Hayır Drivers Cloud kullanıyorum o da internetten güncel halini buluyor zaten.
hocam onları da kullanmananı tercih ederim. zaten kurulumdan hemen sonra Windows güncelleştirmeleri kısmından güncellemeleri sürekli denetleyin yüklersen driverları win11 otomatik kendisi yüklüyor

drivers cloud da mantıklı bir program değil açıkçası

MeliL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet Özdemir
Instagram
same.ttt
Twitter
ozdmr_smt
Discord
MeliL#7408
hocam onları da kullanmananı tercih ederim. zaten kurulumdan hemen sonra Windows güncelleştirmeleri kısmından güncellemeleri sürekli denetleyin yüklersen driverları win11 otomatik kendisi yüklüyor

drivers cloud da mantıklı bir program değil açıkçası
Birçok program denedim hepsi eksik ya da hatalı kurdu. Driverscloud u yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Eksik driverları bulup güncellemede çok başarılı. Windowsa gelecek olursak windows güncelleme yaparken bile sürücü güncellemelerini bazen 2 defa yapıyor ve şu anda bilgisayarda yaşadığım sorun gibi o 2.yaptığı güncelleme uyarı olarak kalıyor orada.

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
Birçok program denedim hepsi eksik ya da hatalı kurdu. Driverscloud u yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Eksik driverları bulup güncellemede çok başarılı. Windowsa gelecek olursak windows güncelleme yaparken bile sürücü güncellemelerini bazen 2 defa yapıyor ve şu anda bilgisayarda yaşadığım sorun gibi o 2.yaptığı güncelleme uyarı olarak kalıyor orada.
ben 1 sene driver booster gibi programlar kullandım GTA high 90fps den GTA low 20fps+drop yaşamaya başladım. win11 çıktığından beri Windows güncellemesi kullanıyorum memnunum

MeliL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet Özdemir
Instagram
same.ttt
Twitter
ozdmr_smt
Discord
MeliL#7408
ben 1 sene driver booster gibi programlar kullandım GTA high 90fps den GTA low 20fps+drop yaşamaya başladım. win11 çıktığından beri Windows güncellemesi kullanıyorum memnunum
Olmadı bir dahaki formatta win 11 ile devam ederim. Temiz temiz win 11 update den ilerlerim.

TİTAN.

80+ Platinum
5.2gb win 11 için normal sayılabilir
Yakın zamanda korsana bulaştın mı ?

Top Bottom