Neler Yeni

Disk kullanımının %100 olması sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emin Lüleci
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, teknoloji ve bilgisayar oyunları
Hiçbir şey yokken bir anda disk kullanımı %100 oluyordu daha sonra sistem geri yükleme yapmayı denedim, nedense olmadı, işlem esnasında sorun çıktı ve sürekli mavi ekran vermeye başladı. 0xc000021a hatasını veriyordu. İnternette gördüğüm her şeyi denedim ama işe yaramadı bende format attım düzelmesi için. Sorun çözüldü ama bir süre sonra disk kullanımının %100 olması sorunu tekrar oluştu. Daha önce de birkaç kez daha yaşadım bu sorunu ama sorunun başlagıcından önceki bir tarihe sistem geri yükleme yaparak çözdüm hep. SSD kullanıyorum, HD Tune Pro yazılımından, CMD komutlarından, disk hata denetimi seçeneğini kullanarak ve SSD üreticisinin kendi uygulamasından SSD sağlığını kontrol ettim hepsi de sorun yok dedi.

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Mert Aksu
hocam alengirli programlar indirdiğiniz için olabilir görev yöneticisinden disk kısmına tıklayıp en çok hangi uygulama disk kullanıyor söyleyebilirmisiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emin Lüleci
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, teknoloji ve bilgisayar oyunları
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam alengirli programlar indirdiğiniz için olabilir görev yöneticisinden disk kısmına tıklayıp en çok hangi uygulama disk kullanıyor söyleyebilirmisiniz
Ne format attıktan sonra ne de format atmadan önce bilinmeyen, güvenilir olmayan veya korsan programlar indirmedim. Zaten diski kullanan belirli bir uygulama yok ne yaparsam diski kullanan şey o oluyor mesela tarayıcı açarsam diski o kullanıyor disk hemen %100 kullanıma ulaşıyor, başka bir uygulamayı açarsam o kullanıyor disk yine %100 kullanıma ulaşıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,763
Üyeler
165,584
Son üye
_Emin_
Top Bottom