Arama sonuçları: *

• Users: OrkunJJ
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. OrkunJJ

W11 Key hangisini alayım?

Pintistore sitesinden almanı öneririm. İhtiyaç duydukça keylerimi oradan temin ediyorum. Alırken dikkat et lisansların aralarında farklar var etkinleştirme konusunda.
  2. OrkunJJ

Format attıktan sonra driver kurulumu

Donanımların üretici sitesinden driverları edinmek en mantıklısı ve sağlıklısı ama masaüstü bilgisayarlarda zaten çok bir driver kurmak gerekmiyor. Benim dediğim ağırlıklı laptoplar için. Masaüstü varsa ve intel işlemci kullanıyorsa intel driver support assistant ile intel sürücüleri yüklenip...
  3. OrkunJJ

Format attıktan sonra driver kurulumu

Bunları kullanmayın hocam bu tarz yazılımlar sağlıklı değil yanlış driver kurabiliyor
  4. OrkunJJ

Windows Temiz Format Atamıyorum Değişik Bir Hata 0X80070424- 0x90018

Direk Windows'u ISO şeklinde indirip Rufus ile flaşa yazabilirsin.
  5. OrkunJJ

GBT Mİ MBR Mİ hangisi

22H2 son sürüm diye biliyorum ama üzerine gelen güncellemeler falan var onları da direk update den güncelleyip yüklersin.
  6. OrkunJJ

GBT Mİ MBR Mİ hangisi

Sorun değil o da aynı şey sadece eski sürüm Windows. Kurduğun bilgisayardan Update den güncellemeleri yaparak son sürüme yükseltebilirsin.
  7. OrkunJJ

GBT Mİ MBR Mİ hangisi

Güncelleyebilirsin de direk Microsoft dan indirseydin daha güncel sürümü indirmiş olurdun Windows Update den daha az güncelleme yapmış olurdun.
  8. OrkunJJ

GBT Mİ MBR Mİ hangisi

GPT olarak seçmen lazım. MBR eski sürüm Windowslar için.
  9. OrkunJJ

Orjinal windows 10 a ihtiyacım var

Ben o şekilde kullanıyorum 10 yıldır henüz bir sorun yaşamadım
  10. OrkunJJ

Orjinal windows 10 a ihtiyacım var

Orijinal normal diye bir şey yok. Etkinleştirilmiş etkinleştirilmemiş Windows vardır. https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 Bu linkten Windows 10'u nasıl kurmak istiyorsan o şekilde indirebilirsin. Sonrasında https://pintipin.com/windows-10-pro-key buradan(ben pro linkini...
  11. OrkunJJ

Valorant için Windows 11 mi yoksa 10 mu kullanılmalı

Evet V2 X 3.5mm Jack lı olan
  12. OrkunJJ

Ben W11 de kullanıyorum sorunsuz çalışıyor. Hocam Valorant ı yükleyip denedim sorunsuz oynayabildim bilgin olsun
  13. OrkunJJ

Win11 de oyuna girememe sorunu olabiliyor. Şu anda Valo kuruyorum Win11 Pro sürümünü kullanıyorum. Bakalım girebilecek miyim. Eskiden diğer bilgisayarımda Win11 Home dan giremiyordum.
  14. OrkunJJ

Sanal bilgisayara program kurmak

Normalde sıçrama ihtimali var ama onun ayarı var diye biliyorum. Sanal bilgisayarın depolamasını karantina gibi kendi bilgisayarının alanından ayrı tutuyor herhangi bir şey geçmiyor. Biraz araştır bulursun ben nasıl yapıldığını bilmiyorum.
  15. OrkunJJ

Windows 11 geçilebilir mi?

Geçebilirsin, eskiden sorunlar oluyordu son 2 3 ayda pek sorunla karşılaşmadım.
  16. OrkunJJ

Wi̇ndows 11 Yüklerken Bi̇lgi̇sayar Sürekli̇ Kendi̇ni̇ Resetli̇yor

Flaşı çıkarmadan devam etmek daha doğru olur, Windows kurulduktan sonra ilk kurulum aşamalarında flaş dan dosya çekiyor olabilir. 1663346056 Söylemeyi unuttum yeniden Windows u kurmana gerek yok. Kurulum ekranı geldiğinde kurulumdan çık reset atarken BIOS a gir hallet.
  17. OrkunJJ

Disk yerine Windows Boot Manager i de seçebilirsin
  18. OrkunJJ

Hocam kurulumun en sonunda yeniden başlarken BIOS a girip Boot sürücüsünü değiştirin hangi diske kurulum yapıyorsanız onu seçin.
  19. OrkunJJ

Win 8.1 lisans anahtarı

PTTAvm de bir sürü lisans var oradan bakabilirsin uygun fiyata satanlar var. Pintistore da da var ama şuan bakımdaymış sitesi.
  20. OrkunJJ

Win 8.1 lisans anahtarı

Bedava bulamazsın ancak en fazla 10TL ye bulabilirsin.
Top Bottom