Neler Yeni

Format attıktan sonra driver kurulumu

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Yusufcan Koçkaya
Şimdi format aticam daha sonra driverlari yüklemeye koyup uyumak istiyorum hızlı bir şekilde bütün driverlari indirebilecegim bir yer var mı

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
Kaç tane siber güvenlik uzmanı bunu önerdi? Biride can değer YouTube'den bakabilirsin hocam sağlıksız bir şey indirmiyor herşeyi güncel indiriyor
Donanımların üretici sitesinden driverları edinmek en mantıklısı ve sağlıklısı ama masaüstü bilgisayarlarda zaten çok bir driver kurmak gerekmiyor. Benim dediğim ağırlıklı laptoplar için. Masaüstü varsa ve intel işlemci kullanıyorsa intel driver support assistant ile intel sürücüleri yüklenip Nvidia Geforce Experience dan ekran kartı driverini yüklemek yeterli

JSezar

80+ Silver
windows updatten yap.ekran kartı sürücüsünü manuel indirirsin,laptop için atk falanda indirmen gerekebilir,onun harici çoğunu windows updat indiriyor.

Gloxy

80+ Bronze
windows updatten yap.ekran kartı sürücüsünü manuel indirirsin,laptop için atk falanda indirmen gerekebilir,onun harici çoğunu windows updat indiriyor.
hocam bende intel işlemci amd ekran kartı var dediğiniz gibi win update yapıyorum bide manuel olarak ekran kartı updateliyorum başka yapmam gereken bişey var mıdır?

JSezar

80+ Silver
hocam bende intel işlemci amd ekran kartı var dediğiniz gibi win update yapıyorum bide manuel olarak ekran kartı updateliyorum başka yapmam gereken bişey var mıdır?
gerek yok hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,293
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom