Neler Yeni

Orjinal windows 10 a ihtiyacım var

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
muhammet can saydamlı
Orjinal windowsu nasıl ve nerden kurarım parası önemli değil yeterki orjinal olsun

birde sormak istediğim orjinal ve normal arasında ne fark var ?

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Dostum 1200 TL Microsoft'un Kendi Stesinden alabilirsin

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,748
İsim
Orkun
Orjinal windowsu nasıl ve nerden kurarım parası önemli değil yeterki orjinal olsun

Orijinal normal diye bir şey yok. Etkinleştirilmiş etkinleştirilmemiş Windows vardır. https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 Bu linkten Windows 10'u nasıl kurmak istiyorsan o şekilde indirebilirsin. Sonrasında https://pintipin.com/windows-10-pro-key buradan(ben pro linkini koydum) key satın alıp Windows u kurduktan sonra etkinleştirebilirsin.

ATAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hakan ATAR

Normal derken neyi kastettiniz anlamadım ama crack den bahsediyorsanız güvenli değil.
Ben key girmeden kullanıyorum crackli değil ama satın da almadım. Bazı özellikleri kısıtlı birde sağ altta etkinleştirin yazısı var alıştım rahatsız etmiyor.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
Normal derken neyi kastettiniz anlamadım ama crack den bahsediyorsanız güvenli değil.
Ben key girmeden kullanıyorum crackli değil ama satın da almadım. Bazı özellikleri kısıtlı birde sağ altta etkinleştirin yazısı var alıştım rahatsız etmiyor.
hocam cmd den etkinleştirebiliyosunuz ben 2 3 yıldır kullanıyorum hiç bi sorununu görmedim

• Beğen
Reaksiyonlar: ATAR

ATAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hakan ATAR
hocam cmd den etkinleştirebiliyosunuz ben 2 3 yıldır kullanıyorum hiç bi sorununu görmedim
Onu da güvenli bulmuyorum ben belki öyledir ama riske girmek istemedim. Offline da olsa bir server ağına bağlanılıyor yine de. Tam hakim değilim ama bir ara araştırmıştım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
muhammet can saydamlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orijinal normal diye bir şey yok. Etkinleştirilmiş etkinleştirilmemiş Windows vardır. https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 Bu linkten Windows 10'u nasıl kurmak istiyorsan o şekilde indirebilirsin. Sonrasında https://pintipin.com/windows-10-pro-key buradan(ben pro linkini koydum) key satın alıp Windows u kurduktan sonra etkinleştirebilirsin.
Doğru mu peki key atmam 3 çeşit key var diye biliyorum bir sorun yaşamak istemiyorum açıkcası endişem youtube kanalım fln çalınır virüs bulaşır bir şey olur

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,748
İsim
Orkun
Doğru mu peki key atmam 3 çeşit key var diye biliyorum bir sorun yaşamak istemiyorum açıkcası endişem youtube kanalım fln çalınır virüs bulaşır bir şey olur
Ben o şekilde kullanıyorum 10 yıldır henüz bir sorun yaşamadım

Livaković

80+ Silver

ben zamanında vatandan 1000 liraya almıştım verdim ama 10 50 liraya riske girip etkinleştirenlerde var öyle yapabilirsiniz 50 liradan batmazsınız hiç olmadı 1000 verir orijinal key alırsınız

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI

Ben ptt awm den aldım orijinal üstelik devlet satışını yasallaştırmış. Şöyle söyleyeyim alının kullanılmayan key leri tekrar kazandırılması amacıyla böyle bir program yapmışlar 8 tl ye bile var daha sonrasında orijinalliğini test edebilirsin denetimden. Tek yanı şu hepsi home modunda pro yok yani varsa bile başka hesaptan giriş yapamıyorsun.

Top Bottom