Windows 11 Anahtarını nerden alabilirm ?

isanik

80+
Reaksiyon skoru
2
ilk olarak herkese merhaba yeni bir hazır sistem aldım daha gelmesine 1 2 hafta var int windows 11 nasıl kurulur adlı videolar izleyim windowsu nasıl kurulacağını öğrendim ama windows anahtarını nerden alabilirim ve güvenli bir yerde microsoftan asla 10k ne aga

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben hep buradan alıyorum 4 tane win11, 1 tane de office 365 almıştım hiç bir sorun yaşamadım.

4 tane almamın sebebi pc değiştirince eski kodun çalışmamasından kaynaklı yeni pc de gömülü versiyonlardan almışım hep

Armi3067 peki​

ben windows 11 tiny kurmak istiyorum aynı anahtarı onda kullanabilir miyim ve ürün anahtarını 1 2 hafta geç kullansam olur mu ve sitedeki windowslar korsan değil demi veya casusuz yazılım yoktur ?

Armi3067 peki​

ben windows 11 tiny kurmak istiyorum aynı anahtarı onda kullanabilir miyim ve ürün anahtarını 1 2 hafta geç kullansam olur mu ve sitedeki windowslar korsan değil demi veya casusuz yazılım yoktur ?
Geç kullanmakta sorun yok. Her windows versiyonu için farklı kod satılıyor. Korsan değil orjinal. Güvenilir.

YazılımKafa yani ben şimdi windows 11 pro aldım diyelim aynı anahtarı windows tiny 11 de kullanabilir miyim ?​

YazılımKafa yani ben şimdi windows 11 pro aldım diyelim aynı anahtarı windows tiny 11 de kullanabilir miyim ?​

Evet kullanabilirsin. burada kullanılabileceğini kanıtlar nitelikte ekran görüntüleri ve Tiny 11 in iso imajını görüntüledim

Bir dijital lisans satın aldığım yere de sordum, evet dediler
1724880186247.png

Geri