Arama sonuçları: *

1. Prime777

Yeni pc aldim windows 10 pro dene me surumu ama windows ekkinkestirin diyor

Normal. Deneme sürümü olsa bile etkinleştirmeni isteyebilir. Kesinlikle normal, kesinlikle normal. 1669819711 Normal bir durum, bir sıkıntı göremedim.
  2. Prime777

Windows 11 geçilir mi?

bence vermez
  3. Prime777

Windows 11 geçilir mi?

pc zarar göremez.
  4. Prime777

Windows 11 geçilir mi?

ayarların kurtarma bölümünden geri dönebilirsin 10 gün içerisinde. tabii windows.old klasörünü silmediysen
  5. Prime777

Windows10 pc'yi windows üzerinden sıfırlarsak virüs silinir mi?

bilgisayarcıya para verme, gerek yok buna. boş boşuna 100 tl gitmesin. 50 tl'ye usb al istediğin kadar format atarsın
  6. Prime777

Windows10 pc'yi windows üzerinden sıfırlarsak virüs silinir mi?

hayır. windows üzerinden sıfırlama, usb ile at ve format ekranında diskleri kesinlikle biçimlendir mümkünse. windows üzerinden sıfırlamak çok uzun sürüyor, bir de windows'a bulaşan virüs varsa silinmeyebilir nasıl olsa disk biçimlendirilmiyor
  7. Prime777

Windows 11 ağ ve ses simgesine tıklanınca sadece ses menüsü açılıyor

eyvallah aklıma takılmıştı sende de öyleymiş.
  8. Prime777

eyvallah kanka ya hata sandım bende. sende de ethernet gözükmüyor sadece ses menüsü gözüküyor değil mi? ekran görüntüsü atar mısın?
  9. Prime777

Merhaba, Windows 11 birkaç saat önce geçtim. Normalde, galiba ses ve ağ simgesi birleşik yani tıkladığım zaman öyle gözüküyor. Buraya tıkladığım zaman ağ menüsü açılmıyor, sadece ses menüsü gösteriyor. Normal bir şey olabilir, bilmediğim için soruyorum. Ağ menüsü falan ayrı açılmıyor mu Windows...
  10. Prime777

Win10 pro bu güncellemeler den en günceli hangisi..?

mesajımı düzenledim, windows update hatası için çözüm olabilir.
  11. Prime777

Win10 pro bu güncellemeler den en günceli hangisi..?

buradan kendin görebilirsin hangisi güncel diye kb sürümüne bakarak. https://support.microsoft.com/en-us/topic/june-28-2022-kb5014666-os-builds-19042-1806-19043-1806-and-19044-1806-preview-4bd911df-f290-4753-bdec-a83bc8709eb6 şu an en güncel sürümü microsoft update catalog üzerinden...
  12. Prime777

Windows 10 ne kadar FPS düşürür?

hdd varsa geçmeni önermem. windows 8.1 geçebilirsin. fps düşüşü yaşayacağını düşünmüyorum ama windows 7'ye göre daha hantal çalışır hdd oldugu ıcın. eger gececeksen easy servıce optımızer ıle gereksız hızmetlerı kapat ve revo unınstaller ıle ısıne yaramayan wındows uygulamalarını kaldır, sıstemı...
  13. Prime777

Kapanırken açılma sesi geliyor

o gördügün yazilim, windows'un arka planda çalışan şeyi olabilir. bana normal bir durum gibi geldi. istersen bu rehberi yaparak windows'u onarabilirsin: https://www.technopat.net/2018/07/20/windows-10-imaji-dism-araciyla-nasil-onarilir/
  14. Prime777

masaüstünüz nasıl simge ve duvar kagıdı

Hocam siz crack kütüphanesi yapmışsınız herhalde (!)
  15. Prime777

@Efem1905 gözüm açıldı doğa görünce beee
  16. Prime777

eyvallah hocam işiniz gücünüz rast gitsin
  17. Prime777

hocam atar mısınız bana?
  18. Prime777

LinuWindows mu bu ab 1617303566 cyberbug 2077 işte neresi kötü
  19. Prime777

böyle, İsteyene atarım :cool: 💪
  20. Prime777

Silinmeyen Windows Dosyalarını Silmek

bende bilmiyomki AVG nin falan vardı sanırım birde CCleaner ile de dene.
Top Bottom