Neler Yeni

Kapanırken açılma sesi geliyor

Alper0506

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alper Erkut
Oyun oynuyordum normalde hiç takılma olmazdı ama hafif takilmalar oldu sonra ben oyundan çıktım başka bi işim olduğundan sonra bilgisayarı da kapattım ama kapanırken bilgisayarınızda hala açık yazılımlarda ilk steam bide bilmediğim bi yazılım çıktı gri karenin içinde 4 eşit parça kareler var asus un yazılımı diye düşündüm kapat dedim sonra kapanırken 1sn lik takilma oldu sonra açılırken çıkan ses çıktı sonra hemen kapandı. Neden bilgisayar kapanırken açiliş sesi çıktı anlamadım. Ayrıca o tarif ettigim yazılımınde ne olduğunu tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Prime777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Prime
o gördügün yazilim, windows'un arka planda çalışan şeyi olabilir. bana normal bir durum gibi geldi. istersen bu rehberi yaparak windows'u onarabilirsin:

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Oyun oynuyordum normalde hiç takılma olmazdı ama hafif takilmalar oldu sonra ben oyundan çıktım başka bi işim olduğundan sonra bilgisayarı da kapattım ama kapanırken bilgisayarınızda hala açık yazılımlarda ilk steam bide bilmediğim bi yazılım çıktı gri karenin içinde 4 eşit parça kareler var asus un yazılımı diye düşündüm kapat dedim sonra kapanırken 1sn lik takilma oldu sonra açılırken çıkan ses çıktı sonra hemen kapandı. Neden bilgisayar kapanırken açiliş sesi çıktı anlamadım. Ayrıca o tarif ettigim yazılımınde ne olduğunu tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Herhangi bir görsel vs. olmadan yardımcı olabileceğimi pek sanmıyorum. Tariften yola çıkamam maalesef.

Alper0506

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alper Erkut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar o program çok önemli değil büyük ihtimalle armory create programından olabilir. Windows kapanırken neden açılış sesi çıktı onu merak ediyorum, ayrica şöyle bir bilgi daha vereyim bilgisayari kapatirken ilk iptale bastim yanlışlıkla sonra tekrar kapata basınca Windows un açılış sesi geldi.

Top Bottom