Arama sonuçları: *

• Users: Respiky
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Respiky

Lively Wallpaper kullanılır mı?

Wallpaper Engine alın.
  2. Respiky

DA-FORUM RX6500 XT sisteme sizce Windows 11 kurmalı mıyım?

itopya yetkilileri Windows 10 Pro ile teslim ettiler sağ'olsunlar. Sizce geçmeli miyim? hep valorant oynuyorum
  3. Respiky

Orijinal Windows 10 İndirebileceğim Bir Yer?

@Mehmet Yılmaz 1651948083 Link atma imkanınız var mıdır hocam :peepokalp:
  4. Respiky

Orijinal Windows 10 İndirebileceğim Bir Yer?

Sonradan Key alabileceğim Ücretsiz indirebileceğim resmi ve orijinal bir site önerir misiniz? Windows 10 sürümü oyun için en iyi olan sürümünü önerirseniz sevinirim
  5. Respiky

Windows 10 21H2 Bazen Yavaş

Allahın izniyle iyi bir indirim yakalarsam Ryzen 5 5600 almayı düşünüyorum hocam Gigabyte B450M-S2H ile kullanmayı düşünüyorum umarım problem yaratmaz
  6. Respiky

Windows 10 21H2 Bazen Yavaş

A8-9600 - RX550 4Gb 128 Bit sistem kullanıyorum Windows 10 Home 21H2 yüklü son sürümü Hikvision E100 256GB SSD kullanıyorum nasıl kastığını ve yavaş olduğunu hayal dahi edemezsiniz tüm driverlarımı sürekli ve sorunsuz güncel tutuyorum ancak discordda sohbet odasına tıklarken bile mouse ile 2...
  7. Respiky

2022 de windows7 kullanılır mı

evet Hikvision E100 HS-SSD-E100 256GB kullanıyorum diski farklı dizinlere ayırıp/bölüp kullanmayı denedim Windows 11 Education kullandım ancak fps ve performans değerleri felaket şekildeydi
  8. Respiky

Bildiğim tüm yöntemleri denediğime inanıyorum windows 10'un ''sözde'' optimize edilmiş farklı işletim sistemlerini deneyim Sosyal forumda bir hocam Windows 10 Performance Edition yapmıştı ve ReviOS denedim açıkcası ReviOS'un yardımı olduğu gözle görülebilirdi her nekadar ahım şahım olmasa da ama...
  9. Respiky

2x8GB DDR4 2400MHz CL16 kullanıyorum son sürüm güncel bios ile Msi A320M Pro-VD/S anakartla
  10. Respiky

bende A8-9600 + RX550 4GB kullanıyorum bana da windows 10 yavaş geliyor 144hz kullanıyorum ama bir ekran görüntüsü kırparken bile ağırlaşıyor discord odalarında geziniyor çok yavaş valorantta 100fps'i göremiyorum
  11. Respiky

Windows 10 Home nereden indirebilirim?

Ücretsiz lütfen
  12. Respiky

Ryzen 5 1600 ile Windows 11 kurulabilir mi?

A8-9600 ile W11'e geçebilir miyim?
  13. Respiky

Görev çubuğunu fotodaki gibi nasıl yaparım?

TranslucentTB
  14. Respiky

En Hızlı Windows Sürümü ? Oyunlarda En Fazla FPS Alacağımız

Resmi olarak öyle bir sürüm yok. Modifiye edilmiş Windows sürümlerinde de güvenlik sıkıntıları olabiliyor. Windows 10 LTSC sürümüne bakabilirsin. Ben şahsen aylardır ReviOS 20H2 S1.0 kullanıyorum, discord'da konuşurken sesimin takılmasına bile yardımcı oldu. Çok fazla etkisi var 1619434016...
  15. Respiky

En Hızlı Windows Sürümü ? Oyunlarda En Fazla FPS Alacağımız

YouTube'da böyle bir videoya rastladığım doğruluğu nedir, ne değildir? detaylıca açıklarsanız sevinirim ve eğer böyle bi durum söz konusuysa cidden oyunlarda en fazla FPS alacağımız işletim sistemi nedir?
  16. Respiky

Windows Lisansınızı Süresi Yakında Dolacak Bildirimi Ne Anlama Geliyor ?

uyarı yememek için öyle söylüyolar yoksa çoğumuz KMSPico kullanıyoruz
  17. Respiky

Flash Disk Olmadan Windows Kurma? (ACİL YARDIM)

Haklısın, ben biraz daha tabiri caizse mala anlatır gibi anlatanlarınkini anlıyorum :D
  18. Respiky

Güzel rehber elinize sağlık siz atmadan'da görmüştüm ancak çok karışık anlatmışsınız hiç bir şey anlamadım
  19. Respiky

8GB'lık ayrı bi disk ayrıştamazmıyız kendi harddiskimden? nasıl yapabileceğimi bilmiyorum
Top Bottom