bende A8-9600 + RX550 4GB kullanıyorum bana da windows 10 yavaş geliyor 144hz kullanıyorum ama bir ekran görüntüsü kırparken bile ağırlaşıyor discord odalarında geziniyor çok yavaş valorantta 100fps'i göremiyorumSistem nedir?
Windows için önemli olan Ram. Kaç GB Raminiz var?bende A8-9600 + RX550 4GB kullanıyorum bana da windows 10 yavaş geliyor 144hz kullanıyorum ama bir ekran görüntüsü kırparken bile ağırlaşıyor discord odalarında geziniyor çok yavaş valorantta 100fps'i göremiyorum
Valorantta 100 FPS görememenizin yüksek ihtimalle nedeni işlemciniz. Optimizasyon ayarlarınız yapılı mı?bende A8-9600 + RX550 4GB kullanıyorum bana da windows 10 yavaş geliyor 144hz kullanıyorum ama bir ekran görüntüsü kırparken bile ağırlaşıyor discord odalarında geziniyor çok yavaş valorantta 100fps'i göremiyorum
2x8GB DDR4 2400MHz CL16 kullanıyorum son sürüm güncel bios ile Msi A320M Pro-VD/S anakartlaWindows için önemli olan Ram. Kaç GB Raminiz var?
4gb ddr3 1333mhz ramWindows için önemli olan Ram. Kaç GB Raminiz var?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valorantta 100 FPS görememenizin yüksek ihtimalle nedeni işlemciniz. Optimizasyon ayarlarınız yapılı mı?
Bildiğim tüm yöntemleri denediğime inanıyorum windows 10'un ''sözde'' optimize edilmiş farklı işletim sistemlerini deneyim Sosyal forumda bir hocam Windows 10 Performance Edition yapmıştı ve ReviOS denedim açıkcası ReviOS'un yardımı olduğu gözle görülebilirdi her nekadar ahım şahım olmasa da ama xbox hizmetleri çalışmadığından şuan Windows 10 Home OrjinaldeyimValorantta 100 FPS görememenizin yüksek ihtimalle nedeni işlemciniz. Optimizasyon ayarlarınız yapılı mı?
Bence yavaş kullanmanızın sebebi işlemciniz hocam. çok güçlü değil gibi. yenisine geçmenizi öneririm. ben hiçbir problem yaşamadım Windows 11'de bile.2x8GB DDR4 2400MHz CL16 kullanıyorum son sürüm güncel bios ile Msi A320M Pro-VD/S anakartla
4 GB Ram sorun çıkarabilir.i3 550 amd radeon hd 5500 4gb ram sorun çıkarmaz dimi
SSD var mı?2x8GB DDR4 2400MHz CL16 kullanıyorum son sürüm güncel bios ile Msi A320M Pro-VD/S anakartla
evet Hikvision E100 HS-SSD-E100 256GB kullanıyorum diski farklı dizinlere ayırıp/bölüp kullanmayı denedim Windows 11 Education kullandım ancak fps ve performans değerleri felaket şekildeydiSSD var mı?