Hocam ben 5 ay önce kadar kullanmıştım. %30 40 civarı gpu yiyordu sildim.Arkadaşlar Wallpaper Engine alana kadar bu uygulamayı kullansam problem olur mu? Uygulama stabil mi yahut sistem tüketimi ne durumda?
Hocam R5 5600,RTX 3070 ve 16 GB ram kullanıyorum.Hocam sisteminizi söyleyin ona göre önerelim kullanmalımısınız diye. Ve birde bende 2014 yılından kalma bir laptop olmasına rağmen güzel bir ayarın ardından gayet iyiydi.
İndirime girmesini bekliyorum hocam. Girdiği zaman alacağım direktFena değil ama çeşitlilik yok gibi bir şey paranız varsa wallpaperengine öneririm.
Tamam kuklanabilirsiniz daha sonra beğenmez iseniz veya değiştirmek isterseniz kaldırırsınız ama kurduktan sonra ayarlarına biraz el atın yoksa sorun çıkarabilir bendede sorunluydu ayar çekince güzelleşmişti.Hocam R5 5600,RTX 3070 ve 16 GB ram kullanıyorum.
İndirime girmesini bekliyorum hocam. Girdiği zaman alacağım direkt
Girmez kanka hiçbir zaman çıktığından beri hiç indirime girmedi. (Tr kısmında gözükmüyor ama bir kere girmiş galiba,ama birdaha olmaz.)Hocam R5 5600,RTX 3070 ve 16 GB ram kullanıyorum.
İndirime girmesini bekliyorum hocam. Girdiği zaman alacağım direkt