Lively Wallpaper kullanılır mı?

UmutYiğit

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,397
Arkadaşlar Wallpaper Engine alana kadar bu uygulamayı kullansam problem olur mu? Uygulama stabil mi yahut sistem tüketimi ne durumda?

Hocam sisteminizi söyleyin ona göre önerelim kullanmalımısınız diye. Ve birde bende 2014 yılından kalma bir laptop olmasına rağmen güzel bir ayarın ardından gayet iyiydi.

Fena değil ama çeşitlilik yok gibi bir şey paranız varsa wallpaperengine öneririm.

Hocam sisteminizi söyleyin ona göre önerelim kullanmalımısınız diye. Ve birde bende 2014 yılından kalma bir laptop olmasına rağmen güzel bir ayarın ardından gayet iyiydi.
Hocam R5 5600,RTX 3070 ve 16 GB ram kullanıyorum.
Fena değil ama çeşitlilik yok gibi bir şey paranız varsa wallpaperengine öneririm.
İndirime girmesini bekliyorum hocam. Girdiği zaman alacağım direkt

Wallpaper Engine alın.

Tamam kuklanabilirsiniz daha sonra beğenmez iseniz veya değiştirmek isterseniz kaldırırsınız ama kurduktan sonra ayarlarına biraz el atın yoksa sorun çıkarabilir bendede sorunluydu ayar çekince güzelleşmişti.

Girmez kanka hiçbir zaman çıktığından beri hiç indirime girmedi. (Tr kısmında gözükmüyor ama bir kere girmiş galiba,ama birdaha olmaz.)
İndirim bekliyeceğim diye zamlıyken alma Steamdb deki fiyat eskiden fiyatı zamlanmadan önceki indirim değil yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,210,320
Üyeler
195,336
Son üye
Blozny
Geri