Neler Yeni

En Hızlı Windows Sürümü ? Oyunlarda En Fazla FPS Alacağımız

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,636
İsim
Mertcan Uysal

YouTube'da böyle bir videoya rastladığım doğruluğu nedir, ne değildir? detaylıca açıklarsanız sevinirim ve eğer böyle bi durum söz konusuysa cidden oyunlarda en fazla FPS alacağımız işletim sistemi nedir?

Böyle bir şeyi bende arıyordum, sistemim düşük sayılır bu yüzden hangi windows 10 sürümünü kullanmalıyım diye araştırdım ama bulamadım.
Bilen birisi çıkar belki video ile alakalı rez alayım.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,636
İsim
Mertcan Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle bir şeyi bende arıyordum, sistemim düşük sayılır bu yüzden hangi windows 10 sürümünü kullanmalıyım diye araştırdım ama bulamadım.
Bilen birisi çıkar belki video ile alakalı rez alayım.
Resmi olarak öyle bir sürüm yok. Modifiye edilmiş Windows sürümlerinde de güvenlik sıkıntıları olabiliyor. Windows 10 LTSC sürümüne bakabilirsin.
Ben şahsen aylardır ReviOS 20H2 S1.0 kullanıyorum, discord'da konuşurken sesimin takılmasına bile yardımcı oldu. Çok fazla etkisi var
Mesaj otomatik birleştirildi:

1619434009299.png

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2

YouTube'da böyle bir videoya rastladığım doğruluğu nedir, ne değildir? detaylıca açıklarsanız sevinirim ve eğer böyle bi durum söz konusuysa cidden oyunlarda en fazla FPS alacağımız işletim sistemi nedir?
Kullanıyordum bir ara, en azından benim bilgisayarımda aradaki hız bariz bir şekilde belli oluyordu. Ne kadar güvenli bilmiyorum.

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan

Kendim kullanıyorum bunu.Cidden çok iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanacaksanız Superlite+def seçenekli olan var kurulum esnasında gelecek bu seçenek.Oradan "Superlite+def" olanı seçin.Hem daha az ram kullanıcak hem de defenderlı bir şekilde geliyor sisteminize.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,644
Üyeler
167,171
Son üye
APEX-mustafa
Top Bottom