Arama sonuçları: *

• Users: Sakin
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. S

Windows 11'den Windows 10'a geçiş yaptıktan sonraki değerlerim.

Malesef 11 e geçtikte, daha görev çubuğunu yukarı aldırmıyor. Yapanın Allah belasını versin. Yeni sistemlerde kararlı olduğu konusunda hem fikirim. Ya yeni bilgisayarların sürücüleri ile alakalı yada güncellemeler sayesinde epey bi gelişme oldu.
  2. S

PAGE FAULT İN NONPAGED AREA HATASI

Bilgisayar güncel mi? Ayrıca muhtemelen minidump paylaşmanızı isteyecek arkadaşlar. Onuda paylaşırmısın?
  3. S

Win kurarken depolamalar nasıl bölünüyor

Videoda 1.40 da ki menüde diski seçip sil de sil çıkmıyorsa disk tamamen boştur zaten. Direk yeni de ve boyutlandırmayı mb cinsinden yap. Diski böldü 1 tanesine harf atamış oldu. 2. disk içinde boşta kalan disk kısmını seç yeniyi seç ve kalan miktar kadar yeni disk oluştur. Bu aşamada otomatik...
  4. S

Windows kurulumuna başladığınızda karşınıza gelecek hocam. Sizden windows nereye kurulacağını seçmenizi isteyecek. Orada diski silip tekrar boyutlandırıp 2 ye bölebilirsiniz. Yada kurulumu tek diske yapıp windows araçlarıyla da sonradan diski bölebilirsiniz. Ama ben kurulumda yapmayı tercih...
  5. S

Windows kurulumunda disk bölümleme ekranına geldiğinde yapabilirsin.
  6. S

Windows 11 oyunlarda 100% CPU kullanımı

Daha garibi %100 kullanımda 55 derece civarı olması gibi geldi.
  7. S

Windows 11'e geçilir mi?

Malesef bilgisayar 11 le geldi diye kullanıyorum ama en az vista ve 8 kadar başarısız bir sürüm olduğunu düşünüyorum.
  8. S

Win 11 Görev Çubuğu nasıl küçültülür ?

Malesef öyle. Bilgisayarla orjinal geldiği için dokunmuyorum, 10 en azından daha iyi. Aslında mesleki programlar olmasa en temizi windowstan kurtulmak ama malesef oda olmuyor.
  9. S

Win 11 Görev Çubuğu nasıl küçültülür ?

win11 bu konuda çok kötü. Hiç bir ayar yaptırmıyor. Bildiğim kadarıyla yok. İnternette ki yöntemlerde çalışmıyor. Bende yukarı almaya çalışıyorum ama malesef olmadı.
  10. S

İşletim Sistemini bir bilgisayardan başka bir bilgisayara nasıl atarım?

Hayır kopyala yapıştır yapmak yeterli olmayacaktır. Zaten klonlama içinde hedef diski usb ile bağlamak gerekli. En kolay yöntem internet bağlantısı olan bir yer bulmak, yada bir windows diski bulmanız. Bu tür durumlar için 8GB lık flash diske windows kurulum diski hazırda tutmak gerekli. Her...
  11. S

O zaman sıkıntı olmaz muhtemelen. Benim bildiğim tek bir yöntem var oda disk klonlama. Bios ekranından yapabilmek için boot edilebilir kurulum diski gerekir.
  12. S

Chipset bluetooth wifi kart vs bunların hepsinin uyacağını sanmıyorum. İllaki farklı vardır. Sadece ekran kartı ve işlemci olarak değerlendirmemek lazım.
  13. S

Farklı marka modelse sürücüler uyuşmayacaktır.
  14. S

Windows 10 Retail key alabileceğim ucuz güvenilir site var mı

En son pintipin diye bir yerden 11 aldım. Sorun çıkmadı 1 ay olmuştur.
  15. S

Crackli windows peşimi ASLA BIRAKMIYOR. Format çözüm olmuyor

Microsoft hesabıyla oturum açıyorsanız sanırım oda otomatik etkinleştirme yapıyor. Hayırlı olsun ayrıca.
  16. S

WİNDOWS.OLD KLASORU KENDİNİ SİLDİ.

Evet 1 saatte içinde silmez. Peki cclaner gibi bir uygulama çalıştırdınız mı? Bir şekilde windowsun kendi araçlarıyla yada başka bir uygulamayla temizleyip, silmiş olduğunuzu düşünüyorum. Veri kurtarma uygulamalarıyla önemli verilerinizi kurtarmaya çalışın isterseniz. @kokusuzkolonya31
  17. S

WİNDOWS.OLD KLASORU KENDİNİ SİLDİ.

Disk temizleme yaptıysanız, oradan silinmesi için seçmiş olabilirsiniz.
  18. S

Windows 11 HOME Lisans ihtiyacı olan var mı ?

Ben alayım. İsterseniz ücretini gönderebilirim.
Top Bottom