Neler Yeni

İşletim Sistemini bir bilgisayardan başka bir bilgisayara nasıl atarım?

resmus66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Resul Unsur
Arkadaşım bir bilgisayar alacak. yurtta olduğumuz için windows 10 toolunu indirmem neredeyse imkansız. İnternet çok yavaş. kendi bilgisayarımdan onun gelecek olan bilgisayarına işletim sistemini atmam mümkün mü? Flash belleğe atıp yeni gelen freedos sistemin BİOS Ekranından bunu yapabilir miyim? lütfen yardım edin acilen..!

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Farklı marka modelse sürücüler uyuşmayacaktır.

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Chipset bluetooth wifi kart vs bunların hepsinin uyacağını sanmıyorum. İllaki farklı vardır. Sadece ekran kartı ve işlemci olarak değerlendirmemek lazım.

resmus66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Resul Unsur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Chipset bluetooth wifi kart vs bunların hepsinin uyacağını sanmıyorum. İllaki farklı vardır. Sadece ekran kartı ve işlemci olarak değerlendirmemek lazım.
Monster abra a7 v13.1 Benim bilgisayarım.
arkadaşın aldığı ise v13.2.3 ve sistem özelliklerine baktığımızda ise direkt sadece ekran kartları farklı.

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Monster abra a7 v13.1 Benim bilgisayarım.
arkadaşın aldığı ise v13.2.3 ve sistem özelliklerine baktığımızda ise direkt sadece ekran kartları farklı.

O zaman sıkıntı olmaz muhtemelen. Benim bildiğim tek bir yöntem var oda disk klonlama. Bios ekranından yapabilmek için boot edilebilir kurulum diski gerekir.

resmus66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Resul Unsur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman sıkıntı olmaz muhtemelen. Benim bildiğim tek bir yöntem var oda disk klonlama. Bios ekranından yapabilmek için boot edilebilir kurulum diski gerekir.
Disk klonlama da bilgisayarımdaki her şeyi onun bilgisayarına attığımı öğrendim. sadece windows dosyasını atamaz mıyım yani...

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Disk klonlama da bilgisayarımdaki her şeyi onun bilgisayarına attığımı öğrendim. sadece windows dosyasını atamaz mıyım yani...

Hayır kopyala yapıştır yapmak yeterli olmayacaktır. Zaten klonlama içinde hedef diski usb ile bağlamak gerekli. En kolay yöntem internet bağlantısı olan bir yer bulmak, yada bir windows diski bulmanız. Bu tür durumlar için 8GB lık flash diske windows kurulum diski hazırda tutmak gerekli. Her zaman lazım olmaz belki ama olmazsa da olmaz.

Yurttan indirmenize gerek yok internet kafeden halledebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,392
Üyeler
164,660
Son üye
LinaZorina
Top Bottom