Arama sonuçları: *

• Users: Trieetz
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Trieetz

KERNEL SECURITY CHECK FAILURE HATA

İyi günlerde kullan kral.
  2. Trieetz

Kaspersky sys dosyası arızalı çıktı. Bir tane sys dosyasıda arızalı çıkmış bu sys dosyası MSİ yazılımlarına ait yani sadece birine değil hepsine ait o yüzden msi yazılımlarını kaldır dedim. Örnek ( MSİ Super Charger, MSİ Afterburner MSİ Command Center.) Listelemedim başkalarınada yardım...
  3. Trieetz

Eksik Dosya onarımı yapın bu rehbere bakarak. MSİ Command center dahil bütün MSİ yazılımlarını kaldırın. Kaspersky kaldırın.
  4. Trieetz

Windows Önyükleyicisini Kurma

BİOS ayarlarında BOOT option ayarı var orada Windows seçip uygulayın ayarları öyle başlatın sonuçları paylaşın.
  5. Trieetz

Windows 10 Mavi Ekran Hatası

Helal olsun kral. Bol şans diliyorum. Umarım sorunun en kısa zamanda çözülür.
  6. Trieetz

Kral umarım sorun donanımsal olmaz ve servise gerek kalmaz. Ben elimden geleni yaptım kral. Yardımcı olamadıysam lütfen kusura bakma. Format sonrası sorun belli olacak umarım donanımsal sorun olmaz.
  7. Trieetz

Evet kral format sonrasıda sorun devam ederse mecbur vermen gerek servise sistemi. Donanımsal bir arızamı belli olacak format sonrası.
  8. Trieetz

Kral bu dediğin temiz kurulum değil sıfırlama işlemi. İkiside bambaşka şeyler. Vaktin varsa temiz kurulum yapmanı öneririm. Bu seferde olmazsa sorunun donanımsal olduu kesinleşecek. Ben kendim en çok Sabit disklerden şüphe etmeye başladım...
  9. Trieetz

Tek şey kaldı kral o zaman donanımsal bir sorun var sistemde. Onu bulabilmek lazım. Kral sisteme temiz kurulum yaptığına eminmisin?
  10. Trieetz

şimdi opera bozuk kral. Operayı kaldır başka bir tarayıcıya geç bakalım. Ayrıca Windows Update yap. Eksik dosya onarımınıda tamamla kral. https://donanimarsivi.com/forum/konu/eksik-ve-bozuk-sys-dosyalarini-onarmak.154935/
  11. Trieetz

üzme kendini kral olur böyle şeyler inceleyip sorunu bildireyim.
  12. Trieetz

İyi geceler o zaman kral.
  13. Trieetz

Hayır kral çık tekrar gir bakalım düzelecek mi opera.
  14. Trieetz

Tamamdör kral şimdi sistemi biraz dene hata almazsan sorun yok demektir. Hata alırsan yeni dmp dosyalarını paylaşırsın.
  15. Trieetz

MalwareBytes dosyalarini sistemden kaldır kral doğru kaldıramamışsın dosyalarını tekrar kaldır. Görev yöneticisinden MBAMService.exe adlı servise sağ tıklayıp dosya konumun aç sonra görev yöneticisinden bu hizmeti durdur ve açtığın o dosyada MalwareBytes ait ne varsa sil. ctfmon.exe adından...
  16. Trieetz

Tekrar paylaş kral lütfen kusura bakma senide yoruyorum ama sorunu belirleyemiyorum hata kodu farklı tekrar paylaş bakayım kral.
  17. Trieetz

MalwareBytes ile işin bitti ise kaldır. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp en güncel sürümü bu siteden WHQL sürümü ekran kartı marka modeline göre indirin. https://www.nvidia.com/Download/index.aspx https://www.amd.com/tr/support
  18. Trieetz

Normal bütün sectorleri kontrol ediyor. Şimdi dene kral mavi ekran almazsan sorun çözülmüş demektir alırsan yeni dmp doyalarını paylaşırsın.
  19. Trieetz

Geri tak kral arkadaşın dediği gibi sonra ilk olarak boş bırak bekle 30dk -45 dk falan sonra mavi ekran almazsan sistemi biraz zorla. Mavi ekran alırsan yeni dmp dosyalarını paylaşırsın.
  20. Trieetz

Evet kral hepsini yap ardından sistemini bayağı bi zorla mavi ekran almazsan sorun çözülmüş demektir. Alırsan yeni dmp dosyalarını paylaşırsın.
Top Bottom