Neler Yeni

Windows 10 Mavi Ekran Hatası

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Minidumpları attım: http://www.mediafire.com/folder/lw1rvq4tjf0ir/Minidump
Abi kabloyu falan hiç bilmiyorum ben ya donanımdan anlamıyorum,
WD 500GB Blue SATA 3.0 (560MB Okuma / 530MB Yazma) 3D-NAND SSD Disk
WD Blue 3,5" 1TB 64MB SATA III 6Gb/s 7200 RPM

Mesaj otomatik birleştirildi:

Diğer donanımları da yazayım mı abi
Kronik sorunlu SSD değilmiş şükür. Kral bak şimdi sistemi kapatacaksın tamamen güç kablosun çekeceksin sistemden. SSD var kasanda onun üzerinde iki kablo olacak biri uzun biri kısa. Kısa olan güç kablosu diğeri sata kablosu ikisinde çıkarıp doğru şekilde takacaksın tekrar ve oturup oturmadığına emin olacaksın.

Minidumpları attım: http://www.mediafire.com/folder/lw1rvq4tjf0ir/Minidump
Abi kabloyu falan hiç bilmiyorum ben ya donanımdan anlamıyorum,
WD 500GB Blue SATA 3.0 (560MB Okuma / 530MB Yazma) 3D-NAND SSD Disk
WD Blue 3,5" 1TB 64MB SATA III 6Gb/s 7200 RPM

Diğer donanımları da yazayım mı abi
Bu dediğim kablo kontrolünü yaptıktan sonra bu sürücüyü indirin ayrıca. Bu sürücü orjinal sata sürücüsüdür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Furkan Karadağ
Kronik sorunlu SSD değilmiş şükür. Kral bak şimdi sistemi kapatacaksın tamamen güç kablosun çekeceksin sistemden. SSD var kasanda onun üzerinde iki kablo olacak biri uzun biri kısa. Kısa olan güç kablosu diğeri sata kablosu ikisinde çıkarıp doğru şekilde takacaksın tekrar ve oturup oturmadığına emin olacaksın.

Bu dediğim kablo kontrolünü yaptıktan sonra bu sürücüyü indirin ayrıca. Bu sürücü orjinal sata sürücüsüdür.

Reis SSD kasasın arkasına ve içine monte edilmiş tornavidayla açmaya çalıştım ama yapmadım kabloya ulaşamıyorum

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Reis SSD kasasın arkasına ve içine monte edilmiş tornavidayla açmaya çalıştım ama yapmadım kabloya ulaşamıyorum
SSD aç demiyorum kral. SSD arkasına takılı iki kablo var onları kontrol et. Sata kablosuyla PSU kablosunu kontrol et demek istiyorum yani.

İçini değil kral direkt olarak gömülü ssd dış kablolarına ulaşamıyorum
Buraya takılı olan kabloyu kontrol et doğru oturtuğuna emin ol kral.

1602257395323.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Furkan Karadağ

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Furkan Karadağ
O zaman boş ver kral diğer dediklerimi eksiksiz yap sorun devam ederse bunu yaparsın. Dediklerimi eksiksiz yap kral bunu sona bırak tekrar sorun devam ederse bunu yaparsın.
Bir tek sürücü ve eror scan testleri kaldı dediklerinden testleri şuan yapıyorum ama sürücüyü nasıl güncelliycem

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Furkan Karadağ
İngilizce bir rehber var sayfayı çevirip burada yapılanları yapabilirsin.

Abi bak eror scan testi de temiz çıktı ve şuan mavi ekran vermiyor çünkü Star Wars Battlefront 2 adlı yüksek grafikli oyun açık altta eğer yüksek grafikli oyunlar açık olursa hiç mavi ekran vermiyor ekran kartıyla ilgisi olabilir mi acaba

Ekler

• sdadsadas.PNG
    sdadsadas.PNG
    36.1 KB · Hit: 52

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Abi bak eror scan testi de temiz çıktı ve şuan mavi ekran vermiyor çünkü Star Wars Battlefront 2 adlı yüksek grafikli oyun açık altta eğer yüksek grafikli oyunlar açık olursa hiç mavi ekran vermiyor ekran kartıyla ilgisi olabilir mi acaba
Yüksek oyunları oynarken mavi ekran vermiyorsa sistem neden ekran kartında olsun sorun kral? Bütün dediklerimi eksiksiz yap sonra sistemi denemeye başla. Mesela oyuna falan gir sistemi baya zorla eğer gene mavi ekran alırsan bana yaz ve yeni dmp dosyalarını paylaş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Furkan Karadağ
Yüksek oyunları oynarken mavi ekran vermiyorsa sistem neden ekran kartında olsun sorun kral? Bütün dediklerimi eksiksiz yap sonra sistemi denemeye başla. Mesela oyuna falan gir sistemi baya zorla eğer gene mavi ekran alırsan bana yaz ve yeni dmp dosyalarını paylaş.
Reis gerçekten öyle kullandığım süre boyunca arka da AAA bir oyun açık olunca hiç mavi ekran vermedi ben de o sayede kullandım sistem sanki boşta kalınca mavi ekran veriyor, şuan hard diske eror scan testi yapıyorum 1.30 saat oldu yüzde 80 civarına geldi, bu testi de yapınca dediklerinin hepsini yapmış olucam çünkü sürücüyü de güncelledim en son

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Reis gerçekten öyle kullandığım süre boyunca arka da AAA bir oyun açık olunca hiç mavi ekran vermedi ben de o sayede kullandım sistem sanki boşta kalınca mavi ekran veriyor, şuan hard diske eror scan testi yapıyorum 1.30 saat oldu yüzde 80 civarına geldi, bu testi de yapınca dediklerinin hepsini yapmış olucam çünkü sürücüyü de güncelledim en son
Evet kral hepsini yap ardından sistemini bayağı bi zorla mavi ekran almazsan sorun çözülmüş demektir. Alırsan yeni dmp dosyalarını paylaşırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,277
Üyeler
163,136
Son üye
MasterDenizo
Top Bottom