FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
Hocam sende bu seçenek geliyormu ?Öyle giriliyor mu CMD ye ben bilmiyorum hocam cahillik işte
Hocam sende bu seçenek geliyormu ?Öyle giriliyor mu CMD ye ben bilmiyorum hocam cahillik işte
Geliyor evet ancak ismime tıkladığım da şifreyi istiyor alttaki seçeneğe tıkladığım da ise sadece yeniden başlat seçeneği çıkıyor şifre yenileme vs. yokHocam sende bu seçenek geliyormu ?
Alıntıyı görüntüle
şifre yazmadan ilerleyebiliyormusun adamın yaptığı gibiGeliyor evet ancak ismine tıkladığım da şifreyi istiyor alttaki seçeneğe tıkladığım da ise sadece yeniden başlat seçeneği çıkıyor şifre yenileme vs. yok
Hayır onu da denedim normal tıkladım başka tuşlara bastım olmuyorşifre yazmadan ilerleyebiliyormusun adamın yaptığı gibi
Bir sorunu çözmeye çalışırken bir sorun daha ekledim resmen böyle bir vaka çok azdır hocam o zaman ben format usb sini hazırlayınca yazarım sağlıcakla kal çok sağolozaman format usb si hazırlaman lazım hocam bu sorunu sdn forumda yaşayan birkaç kişi bizim şuan yapmaya çalıştığımız şeyi yaparak çözmüşler
valla ya Bence bu olayı çözdükden sonra sen pc ye şifre koymaBir sorunu çözmeye çalışırken bir sorun daha ekledim resmen böyle bir vaka çok azdır hocam o zaman ben format usb sini hazırlayınca yazarım sağlıcakla kal çok sağol
Mecbur koyuyorum içindeki dosyaları sevgilim görmesin diye dediğim gibi ben hep pinle giriyordum temel parolayla değil ondan dolayı unuttum tamamen onuvalla ya Bence bu olayı çözdükden sonra sen PC ye şifre koyma
Reis tam usb yi hazırladım arkadaşta o sırada aklıma geldi şifre birden şimdi denedim açıldı tarama yaptım sildi virüsleri yeniden başlattı güvenli ön yüklemeyi kapattım yeniden başlattım şuan mavi ekran verdi yine yani virüs yüzünden değilmiş galibavalla ya Bence bu olayı çözdükden sonra sen PC ye şifre koyma
Hayır doğrulayayım senin attığın konuya bakıpsistem dosyalarını doğruladın mı ?
Doğruladım hepsini yeniden başlattım sonra virüs taraması yaptım malwarebytes dan 18 virüs buldu. karantinaya al dedim yeniden başlattım bir daha taradım virüs yok dedi ama adwcleanerdan taradım hala chorme virüsünü gösteriyorsistem dosyalarını doğruladın mı ?
Chrome yi sil hocam sonra tekrar tarama yaptırHayır doğrulayayım senin attığın konuya bakıp
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğruladım hepsini yeniden başlattım sonra virüs taraması yaptım malwarebytes dan 18 virüs buldu. karantinaya al dedim yeniden başlattım bir daha taradım virüs yok dedi ama adwcleanerdan taradım hala chorme virüsünü gösteriyor